Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi operează unele schimbări la Farul pentru meciul cu Sepsi „E un jucător care își aștepta rândul. E și momentul lui“

ro

22 Sep, 2021 00:00 3419 Marime text

 
  • Stadionul central al bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, miercuri, meciul Farul - Sepsi Sfântu Gheorghe.
  • Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a anunțat că, în această partidă, va utiliza și jucători folosiți mai puțin până acum.
  • În clasamentul Ligii 1, Farul se află pe locul cinci, cu 15 puncte, în timp ce echipa covăsneană ocupă poziția a 12-a, cu opt puncte.
 
Farul Constanța susține miercuri, 22 septembrie, meciul din 16-imile de finală ale Cupei României, întâlnind pe teren propriu Sepsi Sfântu Gheorghe.
 
Partida este găzduită, de la ora 18.00, de stadionul central din cadrul Complexului Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu. În clasamentul Ligii 1, Farul se află pe locul cinci, cu 15 puncte, în timp ce echipa covăsneană ocupă poziția a 12-a, cu opt puncte. Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a anunțat că, în acest meci, va utiliza și jucători folosiți mai puțin până acum.
 
Oportunitate să arate că merită să fie în echipă
 
„Vor fi mai multe schimbări de efectiv, accesăm lotul pe care îl avem. Pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Un debut la seniori al unui tânăr din academie nu va fi acum, dar așteptați-vă să joace Bodișteanu, în stânga. Și mai pot juca și alții. Poate apărea și Radaslavescu, crește de la zi la zi. Vom vedea. Important e însă ca mâine să câștigăm. Bodișteanu merită să intre, a făcut-o foarte bine, cu Rapid a intrat foarte bine. E un jucător care își aștepta rândul. E și momentul lui și încercăm să-i dăm spațiu, să-l vedem și pe el, fără a-i crea presiune. E unul dintre copiii buni pe care îi avem“, a declarat Gică Hagi.
 
„La fotbal, muncim, suntem în trening“
 
„Regele“ estimează o ascensiune rapidă la echipa mare a tinerilor din academie. „Suntem cea mai bună academie. Am luat 12 juniori cu noi în pregătire, dintre care au apărut câțiva în meciurile oficiale. Nu putem să-i utilizăm însă mereu. Au nevoie să cunoască ritmul și intensitatea jocului în Ligii 1, trecerea de la juniori la seniori. Eu spun însă că, până la anul, 60% din lot va fi alcătuit din ei. Peste un an, vor fi mult mai bine, bărbați. Sunt valoroși și merită. O demonstrează și în Liga a 3-a, la echipa secundă, care joacă bine și câștigă. Chiar dacă sunt născuți în 2001, 2002 sau 2003. Muncim. În față se văd puține, dar în spate e multă muncă. M-am înhămat la acest proiect, nu vedeți, sunt cel mai mult în trening. Noroc că s-a căsătorit Simona, să mai pun și eu costumul pe mine. Și cravata, pe care n-am mai folosit-o de nu știu câți ani. Asta le spuneam și jucătorilor, că am intrat la treabă. La fotbal, muncim, suntem în trening. Trebuie să producem rezultate, performanță și jucători“, a mai spus Gică Hagi.
 
În doi ani, de la 15.000 de abonați în sus
 
Manager tehnic al echipei și principal acționar al FCV Farul, Gică Hagi a expus obiectivele grupării constănțene pe plan organizatoric. „Am devenit un club puternic din punct de vedere tehnic. În plus, Farul are cea mai bună academie dintotdeauna, cu cele mai multe titluri câștigate. Acum trebuie să devenim foarte puternici și din punct de vedere administrativ. Dacă se dorește să se facă performanță în Constanța și în Dobrogea la nivel foarte mare, aștept ca lumea să vină lângă acest club. Constănțenii, dobrogenii, toată lumea, suporterii. Să ajungem la cifre importante. Am auzit că spuneți că stadionul e mic, dar nu l-am văzut plin. Într-adevăr, e mic, are doar 4.500 de locuri, așa că așteptăm să se facă stadion nou. În doi, așteptăm să avem abonați de la 15.000 în sus. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm și să ajungem. Cei din club știm lucrurile, muncim în această direcție, vrem să o facem. E o chestiune de timp. De aceea m-am înhămat la muncă. De aceea m-am întors, ca Farul să devină unul dintre cele mai importante cluburi din România“, a mai arătat Hagi. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Farul - Sepsi Sfântu Gheorghe, în Cupa României
Gică Hagi - „Vom încerca să ne impunem jocul și să câștigăm“ (video)


Cupa României
Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii