Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:17 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe

ro

21 Sep, 2021 09:30 2217 Marime text
 
  • Partida se joacă pe arena centrală a Complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Farul Constanța susține miercuri, 22 septembrie, meciul din 16-imile de finală ale Cupei României, întâlnind pe teren propriu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Partida este găzduită, de la ora 18.00, de stadionul central din cadrul Complexului Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, de la Ovidiu. 
 
Prețul biletelor pentru acest meci este următorul: tribuna 1 - 60 de lei, tribuna 2 - 40 de lei, peluze - 20 de lei. 

Abonamentele achiziționate sunt valabile la acest meci. 

Biletele se pot achiziționa online de pe site-ul bilete.ro în rețeaua de magazine (bilete.ro), dar și în ziua jocului, de la casieria stadionului, începând cu ora 16.00. Accesul spectatorilor la meci va fi permis începând cu ora 16.30. 

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal: 
  1. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  2. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
  4. Purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului este obligatorie.
Toți spectatorii care întrunesc una dintre aceste condiții trebuie să-și procure o brățară specială de acces la meci. 

Persoanele vaccinate își vor putea procura brățările de acces de la stadion în ziua jocului. Pentru persoanele nevaccinate, la stadion vor exista două puncte de testare rapidă, iar prețul unui test este de 30 de lei pentru abonați și 40 de lei pentru ceilalți suporteri. 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii