Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, nervos după meciul cu FC Argeș „Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când, nene?“ (VIDEO)

ro

09 Apr, 2022 21:35 4200 Marime text
 
  • Managerul tehnic al echipei de pe litoral nu a avut cu cine să dialogheze la conferința de presă de după meciul FC Argeș - Farul Constanța.   
  
Un nou moment stânjenitor la o conferință de presă pe care ar fi trebuit să o susțină Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, la o partidă în deplasare din acest sezon al Ligii 1.

Așa cum s-a mai întâmplat în două rânduri pe parcursul campionatului, Hagi a avut surpriza neplăcută și astăzi, la partida cu FC Argeș, ca, după meci, la conferința de presă, să nu fie prezenți jurnaliști, ceea ce l-a supărat peste măsură pe „Rege“.

Acesta a pătruns în cortul amenajat pentru întâlnirea cu ziariștii, dar nu a stat decât puțin timp.

S-a așezat la masa de conferință și, după câteva cuvinte, s-a ridicat și a plecat.

Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulțumesc, am plecat! Facem caterincă? Atunci e caterincă, tată! Dacă ne facem de râs, ne facem de râs!, a spus Hagi, nervos.


Ulterior, în fața clubului argeșean, pe când acorda autografe, managerul tehnic al Farului i s-a adresat unui cameraman care filma:

Acolo trebuia să vii! Trebuia să vii la conferință, tată! Nu să filmezi aici! Lipsă de respect, tată! De-aia a ajuns fotbalul unde a ajuns. Lasă-l să filmeze! Să audă! Să audă toată lumea! E munca ta, tată! Mă luați la… Așa ați ajuns? În halul ăsta? Dar chiar așa? De aia am ajuns unde am ajuns, de ne ducem unde ne ducem. Vorbim de presă. Presa, unde e presa la conferință? Niciunul! Până când, nene?       

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Youtube Orange Sport Romania

Citește și:


Situație neplăcută la conferința de presă a lui Gică Hagi de după meciul cu FCSB! „E lipsă mare de respect“
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii