Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, eliminat de pe banca tehnică FC Viitorul, remiză în meciul contra Concordiei Chiajna din Liga 1

ro

30 Jul, 2018 23:17 1534 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, a disputat în această seară meciul din etapa a doua a Ligii 1, întâlnind în deplasare Concordia Chiajna.

Fiind angrenată momentan pe două fronturi, campionat - Europa League, echipa de pe litoral a schimbat radical echipa față de ultimul meci, cu Vitesse Arnhem, la Ovidiu, zece jucători noi față fiind trimiși din primul minut pe teren la Chiajna de managerul tehnic Gică Hagi. Singurul păstrat titular a fost Mățan.

În aceste condiții, echipa de start a arătat astfel: Buzbuchi - V. Ghiță, Luchin, Hodorogea, Boboc - V. Ciobanu, Artean, P. Iacob - Al. Stoica, Voduț, Mățan.

Rezerve: Cojocaru - Mladen, Houri, Vână, Drăguș, A. Pitu, De Nooijer. Căpitanul Ianis Hagi nu a fost nici măcar rezervă.  

Scorul la pauză a fost 1-0 pentru Concordia, gol Marc în minutul 32, cu un șut foarte frumos, însă stoperul gazdelor îl faultase pe Voduț înainte, fără ca arbitrul să ia nicio măsură!

În minutul 38, Gică Hagi a fost eliminat de pe banca tehnică a FC Viitorul, fiind trimis de arbitru în tribună, după ce a protestat la o fază, reclamând penalty la Marc (henț în careu).

În repriza a doua, pentru FC Viitorul au mai jucat Houri, Drăguș și Alexi Pitu.

Scorul final a fost 1-1, după ce Houri a egalat pentru FC Viitorul în minutul 89, cu un șut din centrul careului.

Oaspeții rataseră însă anterior mai multe ocazii, atât în prima repriză, cât și în partea secundă, cele mai mari aparținându-le lui Voduț și Stoica.   
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii