Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, după remiza FC Viitorul cu Astra Giurgiu „Puteam pierde, dar și câștiga“ (galerie foto)

ro

21 Aug, 2019 00:00 1553 Marime text
FC Viitorul a încheiat la egalitate al treilea meci la rând în Liga 1, 1-1 în deplasare cu Astra Giurgiu, iar Gică Hagi, managerul tehnic al formației de pe litoral a declarat că remiza nu mulțumește niciuna dintre cele două echipe.

„Gândul nostru a fost să luăm cele trei puncte. Știam că întâlnim o echipă care are talent, speculativă, care joacă bine, dacă îi dai spațiu. Când i-am pus în spațiu de criză și timp, cred că am controlat meciul, ritmul său. Când i-am lăsat să joace, am suferit noi. Mai grav e că, atunci când am luat mingea, nu am știut să jucăm iute, fiecare a făcut două - trei atingeri în plus. De aceea nici nu am avut în față, în ultimii 30 de metri, soluție: pasă bună, șut, centrare. Am obținut totuși un punct în deplasare, cu Astra, pe o căldură și o umiditate destul de mari. În ultima jumătate de oră pare-se că nici nu am fost proaspeți. Puteam pierde, dar și câștiga, că am avut bară. Așa e fotbalul. Rezultatul nu cred că mulțumește niciuna dintre echipe“, a precizat „Regele“.

Trebuie schimbat ceva


Tehnicianul constănțean este de părere că anumite lucruri din jocul echipei sale trebuie revizuite. „Trebuie să schimbăm ceva, ca să marcăm trei - patru goluri pe meci. Altfel, vom merge din egal în egal și va veni și înfrângerea.Trebuie să revizuim niște lucruri, pentru că mijlocașii țin mult mingea, n-au soluție și nu dau viteză jocului. Iar atacanții nu joacă simplu și nu atacă spațiile. Sunt lucruri elementare pe care trebuie să le faci contra unei echipe care știe să atace pozițional“, a punctat Hagi.

De ce nu a jucat Eric


În meciul cu Astra la FC Viitorul nu a jucat golgeterul Eric, despre care Hagi a spus că se confruntă cu unele probleme medicale. „Nu e nimic cu Eric, e accidentat, are câteva zile de pauză. Însă el e unul din echipă, nu trebuie să vorbim numai de el, trebuie respectați și ceilalți, Mățan, Iancu. Eric e în vacanță la Constanța, e în refacere, vom vedea când va reveni“, a menționat managerul tehnic al FC Viitorul. Neînvinsă în continuare după șase meciuri, echipa de pe litoral se află pe locul trei în clasament, cu 11 puncte, după trei victorii și trei egaluri, golaveraj 14-7.

Imaginile au fost preluate de pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Citește și:

Egal între Astra Giurgiu și FC Viitorul în Liga 1. Echipa lui Hagi e pe locul trei în clasament

Biletele de acces la meciul FC Viitorul - FC Voluntari se vor putea achiziţiona de miercuri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii