Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele de acces la meciul FC Viitorul - FC Voluntari se vor putea achiziţiona de miercuri

ro

20 Aug, 2019 11:52 1759 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoștință mai multe informații importante susținătorilor și spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciul FC Viitorul - FC Voluntari, din etapa a şaptea a Ligii 1, programat în ziua de duminică, 25 august, de la ora 18.00:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de:
  • 40 lei = Tribuna I
  • 20 lei = Tribuna a II-a
  • 10 lei = Peluze
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziționate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de patru.

Biletele de acces se pot procura prin rețeaua bilete.ro şi în rețeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone.

Biletele de acces se vor putea achiziționa începând de miercuri, 21 august, de la ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.

În ziua programării meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces, la casele de bilete, începând cu ora 14.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 17.00 - 17.30, pentru a se evita aglomerația publicului la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului prin porțile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor își vor respecta locul și rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziționare.

Spectatorii sunt invitaţi să respecte locul, rândul și sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces şi pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribune decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.

Fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. Şi la acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică, 25 august, la ora 16.45, de la Palatul Copiilor Constanța. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii