Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, despre despărțirea dintre Messi și FC Barcelona „Este o pierdere imensă“

ro

06 Aug, 2021 15:55 2832 Marime text
  • Noul contract dintre Lionel Messi și FC Barcelona nu a putut fi înregistrat.
FC Barcelona a anunțat că starul argentinian Lionel Messi nu va continua pe Camp Nou, desi cele două părți ajunseseră la un acord pentru un nou contract.

Înțelegerea nu a putut fi înregistrată însă, întrucât nu au fost îndeplinite mai multe cerințe economice din regulamentul campionatului spaniol, La Liga.

Vestea despărțirii lui Messi de FC Barcelona a fost comentată și de cel mai mare fotbalist român, Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, care a jucat și el la clubul catalan.  

Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemnă el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. E greu de crezut, dar asta dovedește încă o dată că toți suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu. Messi a fost unic. Un Dumnezeu! După pierderea lui Johan Cruyff, aceasta este a doua ca impact pentru club!, a declarat Hagi, potrivit paginii de Facebook a Farului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii