Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică Hagi, antrenorul etapei în Liga 1. Trei fotbalişti de la FC Viitorul, incluşi în echipa rundei

ro

16 Feb, 2017 00:00 1865 Marime text
Victoria liderului Ligii 1, FC Viitorul, din etapa a 22-a a campionatului, 2-1 în deplasare cu Dinamo (succes care era al şaselea consecutiv al jucătorilor lui Gică Hagi), a făcut ca în echipa etapei desemnată de Liga Profesionistă de Fotbal să fie incluşi trei jucători ai echipei constănţene.
 
E vorba de căpitanul FC Viitorul, fundaşul dreapta Romario Benzar, de stoperul Kevin Boli, şi de atacantul Florinel Coman, autorul golului victoriei. În plus, Gică Hagi (managerul tehnic al FC Viitorul) a fost desemnat antrenorul etapei precedente, iar coperta rundei a 23-a i-a fost dedicată tânărului Coman. „Revelaţia Coman. Săgeata Regelui“ este titlul materialului în care se menţionează că „extrema de clasă de la Viitorul a întors meciul cu Dinamo, marcând un gol ca Hagi în vremurile bune“ şi că „la doar 18 ani, Florinel Coman impresionează în tot ceea ce face pe teren. Seamănă cu marele lui profesor, care, la aceeaşi vârstă, debuta la Naţională“.

Schimbările lui Hagi au decis meciul

Aşezată în 4-4-2, echipa etapei a 22-a a avut componenţa: Stanca (Pandurii Tg. Jiu) - Benzar (FC Viitorul), Boli (FC Viitorul), Larie (CFR Cluj), Momcilovic (Steaua) - Băluţă (CSU Craiova), Artean (Poli Timişoara), T. Seto (Astra Giurgiu), N. Bancu (CSU Craiova) - A. Ivan (CSU Craiova), Fl. Coman (FC Viitorul). Hagi a fost desemnat antrenorul etapei întrucât „schimbările făcute pe durata partidei au decis soarta jocului. Graţie succesului de pe «Dinamo», Viitorul a devenit prima echipă calificată în play-off“.

Kevin Boli, meci fără cusur

„Căpitanul dobrogenilor şi-a coordonat excelent colegii şi pe arena din «Ştefan cel Mare». Prinde pentru a cincea oară echipa etapei“, se menţionează despre Benzar. Kevin Boli este caracterizat astfel: „Fundaşul liderului a făcut un meci fără cusur. A înscris pentru a treia oară în ediţia curentă. Este singurul străin care s-a impus ca titular la Viitorul“. În ce-l priveşte pe Coman, s-a apreciat faptul că „în cele doar 35 de minute în care s-a aflat pe teren, a marcat un gol de trei puncte şi a provocat trei cartonaşe în tabăra adversă“.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii