Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, prezent la Gala Șahului Românesc 2023. Ce premii a acordat (GALERIE FOTO)

ro

10 Dec, 2023 14:46 1124 Marime text


Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, și acționar majoritar al clubului, a fost prezent la Gala Șahului Românesc 2023, ​alături de alte personalități, sportive și nu numai.

 Hagi a înmânat premiile pentru una dintre categoriile a cărei performanță a fost subliniată la gală.    

A avut loc a treia ediție a Galei Șahului Românesc, care a reunit peste 200 de invitați în maiestuoasa clădire a Palatului CEC. Un eveniment obligatoriu pentru a evidenția și a susține performanța în șah din 2023. Legenda fotbalului românesc, marele Gheorghe Hagi, a fost din nou alături de șahiștii români și a acordat premiile celor mai buni 5 juniori din România: Vladimir Sofronie, David Gavrilescu, Henry Tudor, Filip Magold și Lucas Rusu. Șahul este o carte de colorat în alb și negru, pe care voi îl desenați așa cum visați! Așa a fost și Gala Șahului Românesc, un eveniment în care premiile sunteți voi, toți cei care faceți parte din lumea șahului. Felicitări tuturor celor premiați și mulțumiri celor care au fost alături de noi nu doar aseară, ci pe întreg parcursul anului, se arată, printre altele, pe pagina de Facebook a Federației Române de Șah.


Cu ocazia aceluiași eveniment, au fost acordate o serie de alte premii, la mai multe categorii de vârstă și secțiuni.

Printre altele, marele maestru Vishy Anand, legenda șahului mondial, i-a premiat pe „cei 7 magnifici“, juniorii campioni la europene, Maria Anistoroaei, Vladimir Sofronie, Henry Tudor, Sara Șunea, Vasylyna Semenova, Eliza Bădescu și Lucas Rusu. Henry Tudor este de la CSM Constanța.    

Totodată, Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, a înmânat premiul Hall of Fame pentru întreaga activitate constănțeanului Mircea Pavlov, de la Techirghiol, maestru internațional. 

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Șah)

Citește și:


CSM Constanța. O nouă mare performanță!
Șahistul Henry Edward Tudor, vicecampion european de juniori (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii