Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundașul Ștefan Cană și-a prelungit contractul la FC Farul!

ro

10 Jul, 2020 20:21 3180 Marime text
  • Ștefan Cană continuă în tricoul alb-albastru!

FC Farul și jucătorul Ștefan Cană au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon. Fundașul în vârstă de 20 de ani a semnat noua înțelegere și a anunțat că principalul său obiectiv este să promoveze cu FC Farul Constanța în Liga 1.

“Sunt foarte fericit că mi-am prelungit contractul cu această echipă minunată. M-am simțit foarte bine la Constanța, unde am găsit un staff tehnic și o conducere excelente, din punctul meu de vedere, și niște băieți extraordinari. Va fi un sezon nebun, dar în același timp foarte frumos. Visul meu este să promovez cu FC Farul în prima ligă. Suntem foarte încrezători în forțele noastre și cred că ne numărăm printre principalele candidate la primele locuri. Mă bucur că am început antrenamentele și așteptăm cu nerăbdare și meciurile oficiale cu spectatori în tribune, care să ne susțină așa cum au făcut-o și în sezonul trecut”, a spus Cană.


În sezonul trecut, tânărul jucător al alb-albaștrilor, care a evoluează pe posturile de fundaș dreapta sau central, a bifat 18 meciuri.

Sursă foto: fcfarulconstanta.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii