Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist al FC Farul Cosmin Matei va da startul meciului SSC Farul - CS Năvodari

ro

03 Jun, 2017 10:50 3398 Marime text
Lovitura de start a meciului de fotbal SSC Farul - CS Năvodari, contând pentru sferturile de finală ale fazei județene Constanța a Cupei României, ediția 2017/2018, va fi dată simbolic de Cosmin Matei, fost jucător al FC Farul, în prezent la echipa turcă Genclerbirligi.
 
Partida a fost programată marți, 6 iunie, de la ora 17.30, pe terenul ITC din Constanța.
 
Aceeași arenă găzduiește, astăzi, de la ora 16.00, confruntarea SSC Farul (campioana Ligii a 4-a) - CSO Ovidiu, din ultima etapă a campionatului. La acest meci lovitura de strat va fi dată de Alexandru Mățel, fost căpitan al FC Farul, care joacă acum la Dinamo Zagreb, în Croația.  
 
„Dacă am fi putut beneficia în acelaşi timp de serviciile tuturor jucătorilor care au dat lovitura de începere a meciurilor din acest sezon, probabil că am fi luptat pentru titlu în Liga I. Formula va fi completată marţi, la meciul de Cupă dintre S.S.C. Farul şi C.S. Năvodari, când lovitura de începere va fi dată de către Cosmin MATEI! Vă aşteptăm pe Stadionul ITC, începând cu ora 17:30! Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii