Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:00 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta campioană Elena Hanu, din Constanţa, şi-a luat doctoratul

ro

05 Mar, 2016 00:00 5417 Marime text
Fosta campioană naţională şi balcanică la nataţie Elena Hanu, în prezent profesor titular de educaţie fizică şi sport la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa, a avut ieri susţinerea publică a tezei de doctorat, pentru care a obţinut calificativul „foarte bine“.
 
Elena Hanu a absolvit Şcoala Doctorală a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, cursuri de zi, pe durata de trei ani. Titlul tezei de doctorat a fost „Managementul clubului sportiv privat ca alternativă la pregătirea şi promovarea sportivilor pentru performanţă“.
 
Ultimul club la care a activat ca antrenor Elena Hanu a fost Palatul Copiilor din Constanţa. Ca sportivă, Elena Hanu a fost şi componentă a loturilor naţionale şi a lotului de pregătire pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles din anul 1984.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Semra Abdula 05 Mar, 2016 22:46 Felicitari, "profa"!!!!
  • Koseoglu Elena Marinela 05 Mar, 2016 12:19 Felicitari!Esti o invingatoare,Elena!:)
  • Elena Frincu 05 Mar, 2016 04:22 Felicitari Elena Hanu!sunt mandra de tine asa cum sunt de toti cei care stiu ca Sportul de performanta inseamna munca si Pregatire profesionala...Tu ai inteles aceasta misiune si Iti Multumesc...te felicit! Multumesc Dnului Marian Bocai care promoveaza astfel de modele...