Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Tănase, trei goluri în Farul Constanța - FCSB 0-4. ​„Marinarii“, golaveraj 0-7 în ultimele două partide!

ro

25 Apr, 2022 22:52 2860 Marime text
  • În clasament, formația de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 28 de puncte, având o victorie, un egal și patru înfrângeri în șase partide, golaveraj 2-10.  

Stadionul central al Complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu, a găzduit, în această seară, meciul Farul Constanța - FCSB, din etapa a șasea a turneului play-off din Liga 1, partida disputându-se cu casa închisă.

Lipsită de trei jucători de bază, atacanții Jefte Betancor și Adrian Petre și mijlocașul Dragoș Nedelcu, Farul a cedat la scor, 0-4 (0-3).

Au marcat Fl. Tănase (25, 40 - din penalty, 67) și Olaru (34).

Florin Tănase este la primul hattrick al carierei, iar căpitanul FCSB a urcat și pe primul loc în clasamentul golgeterilor Ligii 1, cu 18 reușite, fostul lider, Jefte Betancor fiind acum pe locul secund, cu 15 goluri.   

În ultimele două meciuri, ambele pierdute, acasă, Farul a înregistrat golaverajul 0-7: 0-3 cu CSU Craiova și 0-4 acum cu FCSB. 

Au evoluat:

Farul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut (42 Boboc), Larie (cpt.) (46 A. Ciobanu), Mladen, De Nooijer - Radaslavescu (69 Purece), Artean, Grameni - G. Iancu (69 Omoh), Moldoveanu (71 E. Sali), A. Pitu.

FCSB (antrenor, Toni Petrea): Târnovanu - Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic - Olaru (85 Perianu), Șut, Fl. Tănase (cpt.) (75 I. Stoica) - Cordea (46 Oaidă), Fl. Coman (75 Edjouma), O. Popescu (75 Musi).

Un meci în care bucureștenii au înscris de două ori pe contraatac, o dată de la 11m și apoi după o eroare a lui Aioani, se arată pe site-ul oficial al Farului.


În clasament, formația de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 28 de puncte, având o victorie, un egal și patru înfrângeri în șase partide, golaveraj 2-10.  

În etapa viitoare, Farul joacă în deplasare cu CFR Cluj (campioana en-titre și echipa de pe primul loc), duminică, 1 mai, de la ora 21.30.

Înainte de meciul din această seară, jucătorii Farului care au contribuit la calificarea echipei naționale de fotbal Under-19 a României la turneul final al Campionatului European au primit, din partea FRF, câte o medalie personalizată ca semn de mulțumire pentru performanța reușită. Festivitatea de premiere a fost oficiată de vicepreședintele Farului, Tiberiu Curt. E vorba de Nicolas Popescu, Răzvan Tănasă, Dan Sîrbu, Eduard Radaslavescu, Gabriel Dănuleasă, Luca Andronache și Ștefan Bodișteanu.

Felicitări celor șapte componenți ai echipei noastre și mult succes la turneul final!, este mesajul Farului Constanța. 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii