Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Forma juridică şi denumirea Arrow Express SA au fost schimbate

ro

25 Oct, 2023 14:31 1043 Marime text
 

 
  • Arrow Express SA a fost înființată în anul 2012, cu adresa sediului social în municipiul Constanța.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.706, din data de 23 octombrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 22 din 19 septembrie 2023, a adunării generale extraordinare a acţionarilor societății Arrow Express SA.
 
Astfel, acționarii, Elbis Osman și Adrian Manea, au hotărât:
 
- se schimbă forma juridică şi denumirea societăţii din Arrow Express SA în Arrow Express SRL;
- se schimbă acţiunile în părţi sociale, iar valoarea unei părţi sociale este de 10 lei;
- capitalul social total al societăţii este de 90.000 lei, împărţit în 9.000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare parte şi este repartizat între asociaţi după cum urmează: Elbis Osman - 6.750 părţi sociale în valoare de 67.500 lei, cu participare la profit şi pierderi de 75%, iar Adrian Manea - 2.250 părţi sociale în valoare de 22 500 lei, cu participare la profit şi pierderi de 25%;
- se revocă din funcţia de cenzori: Contab Consult Holding SRL, societate de expertiză contabilă, reprezentată de administrator Felicia Rusu, expert contabil, Aurelia Paraschiv - expert contabil, Mina Ciocan - economist licenţiat în ştiinţe economice, cenzorul supleant, Mariana Ivănescu.
- administratorul societăţii este Adrian Manea, numit pe o perioadă de 60 de ani, cu puteri depline de administrare şi reprezentare;
- se schimbă durata societăţii în nedeterminată;
- se schimbă sediul societăţii, la o adresă din Constanţa;
- se închid următoarele puncte de lucru ale societăţii: Autobaza Ovidiu, din Ovidiu, județul Constanţa şi Biroul Port Constanţa Sud, din municipiul Constanţa.
 
Despre Arrow Express SA (devenită Arrow Express SRL)
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 25 octombrie 2023, firma Arrow Express SA (devenită Arrow Express SRL) a fost înființată în anul 2012, cu adresa sediului social în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Transporturi rutiere de mărfuri“.
 
În 2022, Arrow Express SA a avut o cifră de afaceri de 5.440.687 lei, o pierdere de 1.135.867 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 17.
 
Platforma termene.ro informează că Arrow Express SA nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Daniel - Stelian Gușu s-a retras din firma GDS Actual Taxi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii