Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final dramatic! Remiză în meciul FC Viitorul - FC Argeș, după ce oaspeții au condus cu 2-0

ro

25 Oct, 2020 21:00 3112 Marime text
  • Echipa gazdă a marcat golul egalizator în minutul 90, din penalty.

FC Viitorul nu a obținut decât un rezultat de egalitate pe teren propriu, în această seară, contra nou promovatei FC Argeș, în etapa a opta a Ligii 1.

Scorul a fost 2-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0.

FC Viitorul a avut însă puterea să revină, marcând golul egalizator în minutul 90, din penalty!

Au înscris Gaztanaga 61, Ciobanu 90 (din penalty) / Malele 30 (din penalty), 57.

FC Argeș a avut și un eliminat, G. Matei, în minutul 90, roșu în urma a două galbene, în minutele 67 și 90.  

Formația noastră a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de pe teren propriu cu FC Argeș, după un meci în care deși a fost echipa mai bună, numeroasele absențe din cadrul lotului și-au pus amprenta. Fără Iancu, Chițu, Josemi, Ghiță, Boboc și Ganea, absenți din diverse motive, la care s-a adăugat și golgheterul Luckassen, accidentat în min.39, Viitorul nu a reușit decât o remiză în acest meci, având însă puterea să revină pe tabelă după ce a fost condusă cu 2-0, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

FC Viitorul Constanța (manager, Ruben de la Barrera): Cojocaru - Dussaut (81 Artean), Mladen (81 Pitu), Martinez, De Nooijer - Ciobanu, Gaztanaga, C. Matei (65 Casap) - Stoian (46 Ely), Luckassen (26 Fernandez), Mățan. Rezerve: Căbuz - Dobrosavlevici, Benzar, Grameni.

FC Argeș (antrenor, Ionuț Moșteanu): Micle - Tofan (65 Șerbănică), D. Leca, Deslandes (71 Turda), Mușat - Grecu, Șerban, Prepeliță (79 Honciu), G. Matei  - Meza Colli, Malele (65 Ndiaye). Rezerve: Greab - Năstăsie, Popa, Drăghici, Barbu.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul zece, cu zece puncte, având în opt meciuri două victorii, patru egaluri și două înfrângeri, golaveraj 12-13.

În etapa viitoare, formația de pe litoral va evolua în deplasare cu Politehnica Iași, duminică, 1 noiembrie, de la ora 18.00.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii