Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:42 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate deosebite pentru CSS1 Constanţa la gimnastică ritmică, la Naţionalele de junioare mici şi la Naţionalele şcolare (galerie foto)

ro

26 Jun, 2018 00:00 1248 Marime text
Rezultate notabile pentru reprezentantele Clubului Sportiv Şcolar nr. 1 din Constanţa la Campionatul Naţional de gimnastică ritmică rezervat junioarelor mici (categoriile de vârstă 9-10 ani şi 11-12 ani), dar şi la Naţionalele Şcolare.
 
Întrecerea junioarelor mici s-a disputat la Constanţa, în Sala Sporturilor, în organizarea Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică şi a CSS1 Constanţa, în parteneriat cu DJST Constanţa. Au participat peste 100 de gimnaste, de la 16 cluburi din ţară: CSS Reşiţa, CSS Triumf Bucureşti, CSS1 Timişoara, LPS Bistriţa, LPS Bihorul Oradea, CSM Arad, CS UNEFS Bucureşti, CSA Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc Bucureşti, CSM Ploieşti, CSS Unirea Iaşi, LPS Szasz Adalbert Tg. Mureş, CSS1 Constanţa, LPS Baia Mare, CS Olimpia Bucureşti şi ACS Transilvania Braşov. CSS1 Constanţa a evoluat în concurs cu şase fetiţe, patru la categoria 11-12 ani (Iulia Caraman, Bianca Niculae, Daria Vasilescu, Ilinca Niţă) şi două la categoria 9-10 ani (Beatrice Ristea şi Cristina Halep). Toate sportivele de la CSS1 care au participat sunt pregătite de profesoara Mariana Paris și de maestru coregraf Voichița Mihalache
 
La categoria a IV-a, Beatrice Ristea s-a calificat în trei finale, iar la exerciţiul cu coardă a obţinut medalia de bronz. La cealaltă categorie, a III-a, echipa s-a clasat pe locul patru, iar Iulia Caraman a acces şi ea în trei finale, cu rezultate foarte aproape de podium. „Mulţumim tuturor celor implicaţi în organizarea acestei competiţii la Constanţa! Felicitări tuturor sportivelor participante şi mult succes pe mai departe!“, a fost mesajul Marianei Paris. La întrecerea de la Constanța Filis Șerif, de la CSS1, a oficiat ca arbitru. Iar, la finele concursului, Voichița Mihalache a pregătit cu fetițele un moment artistic din Lacul Lebedelor. Coregrafie clasică, ”lebedele mici” pe covorul de gimnastică ritmică!
 
Înainte de acest concurs, sportivele de la CSS1 Constanţa au evoluat, la Oradea, la Campionatul Naţional Şcolar, pe care l-au încheiat de asemenea cu rezultate deosebite. „În sfârşit, acasă! Rezultate la sfârşit de Campionat Naţional Şcolar pentru CSS1 Constanţa: aur în concursul pe echipe la categoria a III-a, Iulia Caraman - argint la individual compus şi panglică, aur la cerc şi bronz la măciuci. 25 de diplome cu locuri foarte aproape de podium pentru sportivele noastre. Campioană absolută la categoria a IV-a, Beatrice Ristea, patru medalii de aur. Felicitări!“, a anunţat rezultatele Mariana Paris.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii