Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivitatea de final de an la ACS Marina Constanţa. Premii pentru performeri (GALERIE FOTO)

ro

19 Dec, 2021 12:50 4225 Marime text
 
  • Cel mai bun sportiv al clubului pe 2021 a fost declarat David Rizu, campion mondial de ju-jitsu la categoria de vârstă Under-16.
 
 
Festivitatea de final de an a Asociaţiei Club Sportiv Marina Constanţa, în care s-au acordat şi premiile pentru cei mai buni sportivi, dar şi o serie de alte distincţii, s-a desfăşurat astăzi, la patinoarul de la un centru comercial din Constanţa, în prezenţa sportivilor secţiilor clubului, antrenorilor şi conducătorilor ACS Marina, a părinţilor copiilor şi a mai multor invitaţi.

A fost un eveniment reuşit, obiectivul principal fiind să-i adunăm pe toţi, pentru a identifica valori, eliberând sentimentul de unitate. Ne-am bucurat să avem invitaţi de seamă, cum ar fi Constantin Apostol, preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WT, George Teşeleanu, preşedintele CS Pantheon Constanţa, reprezentanţi ai DJST Constanţa, în frunte cu Florina Cristache, directorul executiv al Direcţiei, alte ONG-uri şi oficialităţi care ne-au susţinut. ACS Marina Constanţa a avut un an extraordinar de bun. Având în vedere condiţiile actuale, noi am continuat antrenamentele, respectând măsurile sanitare în ce priveşte coronavirusul. A fost un an greu, obositor, cu foarte multe competiţii, dar care ne-a adus şi rezultate de seamă şi foarte multe proiecte, alături de comunitatea locală şi de alte antităţi şi parteneri. Vreau să subliniez numărul în continuă creştere al copiilor. Dacă anul trecut vorbeam de 150 de copii legitimaţi, anul acesta e vorba de aproape 280, a declarat Dan - Marian Ungureanu, preşedintele ACS Marina Constanţa.    


Cel mai bun sportiv al clubului pe 2021 a fost declarat David Rizu, campion mondial de ju-jitsu la categoria de vârstă Under-16.

S-au decernat şi o serie de alte premii, cum ar fi pentru cel mai bun debut, cel mai bun antrenor / instructor, cel mai bun arbitru, cel mai fidel sportiv, cel mai dedicat părinte, cel mai promiţător sportiv, cei mai buni zece sportivi pe secţii, premii pentru secţiunea old-boys, dar şi pentru partenerii ACS Marina Constanţa şi invitaţi.
 
  • Cel mai bun debut: Izabela Băceanu, Marius Toader
  • Cel mai bun antrenor: Lucian Leontiev
  • Cel mai bun instructor: Ionuţ Mihalache
  • Cel mai bun arbitru: Alina Roman
  • Cel mai bun instructor junior: Ştefan Stancu, Maria Cristina Dafinoiu
  • Cel mai fidel sportiv: Albert Enache, Marina Ulmeanu
  • Cel mai dedicat părinte: Atila Danalizi, Toma Micu
  • Cel mai promiţător sportiv: Marius Adumitresei, Andrei Fenchia
  • Premiere old-boys: Ulian, Pătru, Hamza, Asaftei, Bucur, Muşat
  • Primii zece sportivi la Ju-Jitsu: Daria Kraus, Miruna Iuga, Teodor Carabineru, David Dorneanu, Ştefan Avram, Luca Andrei, Raul Spulber, Ştefan Ghiţă, Ştefan Giogi, Robert Jecu
  • Primii zece sportivi la Taekwondo WT: Claudiu Ştefan Moreanu, Eduard Ştefan Marin, Ramona Mihaela Marin, Karina Ioana Luncaşi, Paul Bogdan Ionescu, Răzvan Alexandru Bangal, Petrişor Ionuţ Roman, Sofia Ioana Muşat, Adrian Dumitru Voicu, Andrei Alexandru Burănescu
  • Cel mai bun sportiv al anului 2021: David Rizu.   

La această festivitate s-a acordat o plachetă şi pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, „în semn de mulţumire şi apreciere pentru susţinerea sportului constănţean“.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii