Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Voluntari - Farul Constanța, în Liga 1 Gică Hagi - „Va fi o partidă interesantă. Se întâlnesc două echipe în formă“

ro

01 Oct, 2021 12:32 3717 Marime text
  • Ambele echipe care se întâlnesc duminică au același număr de puncte, 18, ocupând în clasament locurile 3, respectiv 5.

Farul Constanța susține duminică, 3 octombrie, meciul din etapa a 11-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare FC Voluntari.

Ambele echipe au același număr de puncte, 18, ocupând locurile 3 (Farul), respectiv 5 (FC Voluntari), diferența făcând-o golaverajul superior al „marinarilor“ (+9 față de +2).

Se întâlnesc două echipe în formă și cred că va fi un meci frumos. Ne dorim această victorie. Sperăm să facem diferența din punct de vedere tactic. FC Voluntari a început într-un fel, apoi, după câteva etape, a schimbat sistemul și îi merge foarte bine. Și noi am folosit un plan tactic cu patru fundași sau cu trei fundași. Va fi o partidă interesantă. Îl felicit pe Ciobi (n.r. antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu), a reușit să creeze repede o echipă compoetitivă. Va fi dificil pentru noi, dar știți că vrem mereu să ne impunem, să căutăm victoria și să facem o partidă foarte bună, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


Pentru partida de duminică, de la echipa de pe litoral Romario Pires este incert, în timp ce cu probleme medicale s-au confruntat și Radu Boboc, și George Ganea.  
 


 

Vom avea un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune. FC Voluntari trece printr-o perioadă fastă, cu multe victorii adunate. Are un joc frumos. Evoluăm acasă la ei, iar când două echipe care evoluează ofensiv se întâlnesc iese un meci atractiv, a menționat și fundașul farist Virgil Ghiță.

 
FC Voluntari e într-un moment bun, dar și noi, în ultima etapă am reușit să câștigăm, demonstrând că avem character și putem lupta până la capăt. Așa că mergem să obținem toate cele trei puncte, a precizat portarul Marian Aioani.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii