Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul vrea să lase o impresie frumoasă în meciul din Austria cu FC Salzburg

ro

24 Aug, 2017 00:00 1413 Marime text

Campioana României, FC Viitorul, susţine joi, 24 august, de la ora 20.00, meciul retur cu FC Salzburg din play-off-ul Europa League. Partida se dispută pe terenul campioanei Austriei, echipă care e cu un picior în grupele competiţiei, după ce s-a impus în prima manşă, la Ovidiu, cu 3-1. 
 
Managerul tehnic al echipei constănţene, Gică Hagi, a spus că, pentru FC Viitorul șansele accederii în grupe sunt minime, dar că formaţia de pe litoral trebuie să facă o figură frumoasă în acest meci. Confruntarea găseşte campioana României într-o prelungită criză, în Liga 1 trupa „Regelui“ fiind doar pe locul 11. FC Viitorul are numai cinci puncte în şapte meciuri de campionat, după o victorie, două egaluri şi patru înfrângeri, golaveraj 3-6, ajungând la şase partide la rând fără victorie, interval în care nu a marcat niciun gol!
 
Campioana FC Viitorul a ajuns marţi în capitală, de unde, ieri, a plecat în Austria. Marţi după-amiază, jucătorii constănţeni s-au pregătit la Buftea, acela fiind ultimul antrenament din România dinaintea plecării spre Austria. Aseară, FC Viitorul a susţinut antrenamentul oficial pe Red Bull Arena, din Salzburg. Brigada de arbitri de la meciul de diseară este din Suedia, cu Stefan Johannesson la centru, asistat de Fredrik Nilsson şi Mehmet Culum. Al patrulea oficial e Andreas Ekberg.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii