Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Sepsi Sf. Gheorghe, sâmbătă, la Ovidiu. 15 goluri marcate în cele trei dispute directe de până acum din acest sezon! (galerie foto)

ro

01 Aug, 2020 00:00 3049 Marime text
  • FC Viitorul conduce ierarhia din turneul play-out, cu 42 de puncte.
  • În tur, meciul s-a terminat nedecis, deși FC Viitorul a avut 3-1 în minutul 58 și un om în plus din minutul 48.
  • Partida de la Sf. Gheorghe de pe 4 august 2019 a fost a 250-a susținută de echipa de pe litoral în Liga 1.
 

Liderul clasamentului play-out al Ligii 1, FC Viiorul, susține sâmbătă, 1 august, meciul din etapa a 13-a, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, de la ora 19.00, Sepsi Sf. Gheorghe.

Echipa de pe litoral conduce ierarhia cu 42 de puncte, având în 12 meciuri șase victorii, patru egaluri și două înfrângeri, golaveraj 24-13. De cealaltă parte, Sepsi a acumulat 28 de puncte până acum, având însă un meci în minus. „Sepsi este un adversar puternic, întotdeauna între noi și ei au ieșit meciuri foarte bune“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul. „'Va fi un meci dificil, cu o echipă pe care nu am reușit să o învingem în acest play-out“, a punctat fundașul Virgil Ghiță. „Noi jucăm foarte bine acasă, am dat multe goluri, s-a văzut și în ultimele etape“, a menționat și mijlocașul Andrei Ciobanu.

Celelalte trei întâlniri directe de până acum din acest sezon dintre FC Viitorul și Sepsi s-au încheiat cu o victorie a echipei de pe litoral (în propriul fief) și egaluri la Sf. Gheorghe, în total marcându-se 15 goluri! În turul din play-out, jucat în municipiul covăsnean, pe 17 iunie, în etapa a șasea, meciul s-a terminat 3-3. A fost derby-ul etapei, gazdele ocupând locul doi, iar FC Viitorul aflându-se, ca și acum, în postura de lider al clasamentului. Meciul s-a terminat nedecis, deși FC Viitorul a avut 3-1 în minutul 58 și un om în plus din minutul 48, când Carnat a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Au marcat G. Iancu (11 - din penalty), V. Ghiță (19), C. Matei (58), respectiv Fulop (43), G. Vașvari (65 - din penalty), Safranko (86). FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: C. Căbuz - Boboc (56 Dussaut), Mladen, V. Ghiță, Cr. Ganea - A. Ciobanu, Artean (67 P. Iacob), Achim (59 De Nooijer) - G. Iancu (cpt.), Rivaldinho (67 L. Munteanu), C. Matei (67 A. Chițu).
 

Egalați în minutul 90+3!

FC Viitorul a scăpat victoria printre degete și în turul din sezonul regulat, în disputa de la Sf. Gheorghe, jucată pe 4 august 2019, în etapa a patra. Scorul a fost 2-2, oaspeții fiind egalați în minutul 90+3! Acea partidă a fost a 250-a susținută de echipa de pe litoral în Liga 1. Sepsi a condus cu 1-0 la pauză, grație golului lui Carnat, din minutul 37, însă FC Viitorul a întors scorul la scurtă vreme de la începerea reprizei a doua, grație reușitelor lui Ciobanu (47- cu un șut din afara careului, specialitatea casei) și Eric (52 - din penalty). Partida părea că se îndreaptă spre succesul Viitorului, dar, în ultimele secvențe ale partidei, în minutul 90+3, Bouhenna a înscris pentru 2-2, scor cu care s-a terminat confruntarea. La acest gol, FC Viitorul a acuzat însă un fault la Ghiță. Pentru FC Viitorul au jucat atunci: Căbuz - Boboc, Țîru (cpt.), Ghiţă, De Nooijer - Artean, A. Ciobanu, St. Filip (53 M. Dulca) - Eric (78 Mladen) - Calcan, A. Pitu (70 Houri). După acel egal, cu zece puncte, după trei victorii și un egal, FC Viitorul continua să se afle pe locul întâi în clasament, la egalitate cu CFR Cluj.


Două cartonașe roșii încă din prima repriză

Partida retur s-a jucat la Ovidiu, pe 25 noiembrie, în etapa a 17-a a Ligii 1, iar FC Viitorul s-a impus la scor, 4-1. Au marcat V. Ghiță (4), L. Munteanu (52), Rivaldinho (79) și C. Matei (86 - din penalty), respectiv Safranko (27). Sepsi a primit două cartonașe roșii încă din prima repriză (Tincu 33, Bouhenna 36), astfel că echipa din Sf. Gheorghe a jucat mai mult de o repriză în nouă oameni. FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a evoluat cu: C. Căbuz - Mladen, Artean, Ghiță, De Nooijer (48 St. Filip) - Ciobanu, Achim, Iacob (46 C. Matei) - Houri - Rivaldinho, Zoua (18 L. Munteanu). În urma acelei victorii, FC Viitorul urca două locuri în clasament, de pe patru pe doi, cu 32 de puncte, fiind la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:

Sepsi Sf. Gheorghe - FC Viitorul s-a terminat 3-3, după ce oaspeții au avut 3-1 și un om în plus!

FC Viitorul a făcut scor cu Sepsi Sf. Gheorghe și a revenit pe locul doi în Liga 1 (galerie foto)

Gol în minutul 90+3! FC Viitorul a scăpat printre degete victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe. Hagi, nervos!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii