Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul s-a despărţit de atacantul Mihai Voduţ

ro

22 Jan, 2019 09:05 2393 Marime text
FC Viitorul a anunţat, astăzi, încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduț.
 

Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduț nu mai este jucătorul formației constănțene, se arată în comunicatul fostei campioane a României.

 
Zilele trecute, în presă a apărut că atacantul ar fi jucat la pariuri, lucru interzis de regulamente.
 
În acest context, ieri, FC Viitorul a informat că a suspendat momentan contractul fotbalistului, astăzi intervenind rezilierea înţelegerii oficiale

Iată comunicatul de ieri al FC Viitorul:

În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduț ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:

- Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.

- Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.

- Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.

- În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.


- FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii