Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul participă la turneele virtuale Liga 1 și Cupa României

ro

14 Apr, 2020 13:02 3494 Marime text
Intrat într-o perioadă de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus, fotbalul românesc se va muta pentru moment în mediul online, acolo unde LPF și FRF vor organiza două competiții de esports, informează FC Viitorul.

Identic cu formatul fotbalului clasic, cu partide tur-retur, începând cu 16 aprilie va avea loc prima ediție a Turneului de fotbal virtual Liga 1, competiție organizată de LPF. 

FC Viitorul va fi reprezentantă în această competiție cu meciuri de FIFA 20 disputate pe platforma PS4 de doi dintre jucătorii săi, Alexi Pitu și Carlo Casap, dar și de un gamer profesionist, Robert Dumitru. Component al naționalei de FIFA a României, acesta ocupă locul 2 în România în clasamentul GG și s-a clasat pe locul 5 în Europa de Est, se arată într-un comunicat al FC Viitorul.


Și Cupa României revine în competiție, tot în mediul virtual, FRF organizând acest turneu de FIFA 20 în perioada 27 aprilie - 6 mai, unde formația constănțeană va fi reprezentantă de Alexi Pitu, unul dintre cei mai tineri și totodată cei mai talentați componenți ai lotului.

Până la reluarea competițiilor propriu-zise, le urăm acestora mult succes și în meciurile online, unde sperămde asemenea  la un parcurs cât mai bun. Hai Viitorul!, este mesajul FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii