Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul nu l-a avut pe banca tehnică pe Gică Hagi la meciul cu Dinamo Cătălin Anghel - „Nu am fost inspiraţi în ultimii 30 de metri“ (galerie foto)

ro

15 Aug, 2018 00:00 1633 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, a pierdut cu 0-1 meciul cu Dinamo, din deplasare, din etapa a patra a Ligii 1, iar echipa lui Hagi se află pe locul 11 în clasament (din 14 echipe), cu patru puncte, după o victorie, un egal şi un eşec, golaveraj 3-3.

Unicul gol al meciului i-a aparţinut lui Mahlangu, în minutul 34. Dinamo (antrenor, Florin Bratu) a jucat cu: Penedo - Corbu, Popescu, Ciobotaru, Olteanu - Mahlangu, Grigore - Sorescu (86 Moldoveanu), Nistor, Salomao (90+2 Pesic) - D. Popa (78 Axente). FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi, antrenor Cătălin Anghel) i-a avut în teren pe: Cojocaru - Mailson (74 Houri), Țîru, Luchin, De Nooijer - Achim (54 Mățan), Malden (54 Ciobanu), Artean - I. Hagi, Drăguș, Vînă. Nici la partida din Ştefan cel Mare FC Viitorul nu l-a avut pe bancă pe managerul tehnic Gică Hagi, care, suspendat, nu a mai venit la stadion.

 „Nu ne-am mişcat cum ar fi trebuit între linii“ 

„Am avut o construcţie destul de lentă, mai mult din om în om, fără să jucăm prea mult din diagonale, să schimbăm repede direcţia de joc. Nu ne-am mişcat cum ar fi trebuit între linii, nu am venit foarte mult la primit, nu am plecat în adâncime. Cred că nu am fost inspiraţi în ultimii 30 de metri. Pe tranziţie negativă, nu am reacţionat foarte bine după pierderea mingii. De aceea, Dinamo a şi marcat şi şi-a mai creat nişte ocazii pe contraatac. Din păcate, asta a fost în seara asta“, a declarat Cătălin Anghel.

Echipa a resimţit absenţa „Regelui“ 

Tehnicianul formaţiei constănţene a precizat că FC Viitorul a resimţit absenţa lui Gică Hagi de pe bancă. „Un lucru foarte important a fost şi absenţa lui Mister de pe bancă. Şi săptămâna trecută, echipa a acuzat puţin în prima repriză acest şoc. Cred că nici acum lucrurile nu au fost aşa OK ca atunci când e Mister pe bancă. Fiind suspendat, a ales să stea acasă, să fie mai liniştit şi să vadă meciul la televizor“, a precizat Cătălin Anghel.

Sâmbătă, întâlnesc Gaz Metan Mediaş

Întrebat despre evoluţia contra lui Dinamo a lui Drăguş, atacant care acum n-a mai găsit drumul spre gol, antrenorul constănţean a spus: „Ne aşteptam şi noi ca Drăguş să marcheze din nou, dar el este un jucător foarte tânăr. Oricum, doresc să vorbesc mai mult de partea colectivă, nu de cea individuală. Drăguş creşte de la zi la zi, îşi doreşte foarte mult, iar câteodată dorinţa sa prea mare îl face să nu găsească soluţia optimă. Dar e un jucător de calitate“. În etapa viitoare, FC Viitorul va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, 18 august, de la ora 21.00, Gaz Metan Mediaș, a cincea clasată, cu şapte puncte. „Trebuie să remediem foarte repede problemele din joc, întrucât sâmbătă ne aşteaptă un alt meci greu, contra unei echipe bune, pe care trebuie să-l câştigăm“, a mai spus Cătălin Anghel.
 
Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii