Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul n-a reuşit să câştige partida cu FC Hermannstadt

ro

13 Mar, 2021 16:48 3375 Marime text
  • Echipa de pe litoral se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1.

Având nevoie foarte mare de victorii în etapele care au mai rămas din sezonul regulat, pentru a se putea califica în play-off, FC Viitorul nu a reuşit să câştige meciul de astăzi, din deplasare, cu FC Hermannstadt, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar FC Viitorul se află pe locul 11 în clasamentul intermediar al rundei, cu 30 de puncte, la şapte puncte în spatele locului şase, ultimul care duce în play-off.

Echipa de pe litoral mai are de jucat patru meciuri în sezonul regulat.

După un meci de luptă, în care Viitorul a fost însă echipa care ar fi meritat să marcheze după aspectul celor 90 de minute, formația noastră a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din deplasare cu Hermannstadt, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

FC Hermannstadt (antrenor, Liviu Ciobotariu): Figueiredo - Belu, Viera, Scarlatache, Opruț - Mayoral, Pires, Addae (73 Aralica) - Sebaihi (57 Petrescu), Bagaric (73 Aosman), Oroian (31 Elbers).

FC Viitorul Constanța (antrenor, Mircea Rednic): Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc (46 Dussaut) - Matei (85 Andronache), Artean, Ciobanu (70 Gaztanaga) - Jo Santos (58 Grădinaru), Tsoumou, Ganea (70 Pitu).

În etapa viitoare, FC Viitorul va juca pe teren propriu contra Chindiei Târgovişte, miercuri, 17 martie, de la ora 17.30.

Imaginea a fost preluată de pe site-ul oficial al FC Viitorul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii