Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Mircea Rednic - „Au exagerat cu atâtea întreruperi, cârcei, lovituri, ţipete, urlete”

ro

21 Dec, 2020 00:00 3054 Marime text
  • În ultimul meci jucat în 2020, FC Viitorul a pierdut cu Gaz Metan Mediaş.
  • Antrenorul Viitorului, Mircea Rednic, a avut dificultăţi de lot pentru această partidă, lipsind, in diverse motive, zece jucători.
  • În trei partide pe banca echipei de pe litoral, „Puriul” are un egal şi două înfrângeri. 
 
Prima victorie a lui Mircea Rednic ca antrenor al FC Viitorul se amână, după ce echipa de pe litoral s-a întors fără niciun punct, scor 0-1 (Baco 48), de la meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 15-a a Ligii 1.
 
După ce l-a înlocuit pe spaniolul Ruben de la Barrera, Rednic a condus FC Viitorul de pe banca tehnică în trei partide de campionat, înregistrând un egal şi două înfrângeri, în ordine 1-1 în deplasare cu Chindia Târgovişte, 1-2 acasă cu FC Botoşani şi 0-1 cu Gaz Metan Mediaş, în ultima partidă jucată în 2020. „O seară tristă, penru că nu am reuşit ce ne-am propus, să câştigăm meciul. Am început bine, în prima repriză am stat foarte bine în teren şi am adus mingea în faţa porţii, doar că n-am avut oameni care să concretizeze centrările, multe, şi de pe stânga, şi de pe dreapta”, a declarat Mircea Rednic.
 

Au intrat în jocul adversarilor

 
Tehnicianul formaţiei constănţene a subliniat că, după ce au marcat, gazdele au fragmentat mult jocul.
 
„După ce s-a făcut 1-0, a fost un meci cu întreruperi, bine, ei şi-au urmărit scopul. Dar, după părerea mea, au exagerat cu atâtea întreruperi de joc, cârcei, lovituri, ţipete, urlete. Toată lumea ţipa pe aici, punea presiune mare pe arbitru. Iar noi am intrat în jocul lor, în loc se ducem mingea la margine şi să venim cu centrări, pentru a reuşi să le punem probleme. Altfel nu aveam cum, pentru că pe zona centrală era densitate foarte mare şi au închis foarte bine jocul”, a subliniat „Puriul”.
 

Iarăşi gol primit din fază fixă

 
Principalul FC Viitorul a remarcat şi uşurinţa cu care Gaz Metan a marcat. „Am primit un gol iarăşi dintr-o fază fixă, în urma unor greşeli de poziţionare şi a unei erori de portar. La experienţa sa, Mladen nu avea voie să facă acel fault. Iar apoi, la o fază fixă, să fim surprinşi, mingea să cadă în careu şi să nu putem să o respingem de acolo. Normal că apoi am intrat în criză de timp, ne-am precipitat. S-au făcut multe greşeli de pasă şi interpretare a fazei şi n-am reuşit să ne creăm ocazii. N-am pus în real pericol poarta adversă şi n-am avut situaţii clare, să zicem că puteam să marcăm”, a subliniat Mircea Rednic.
 

„Pentru mine sunt lucruri inexplicabile”

 
Acesta a avut şi dificultăţi de lot pentru partida cu Gaz Metan, lipsind, in diverse motive, zece jucători: Ciobanu, Iancu, Boboc, De Nooijer, Dussaut, Fernandez, Martinez, Casap, Chițu și Josemi, ultimii trei fiind accidentați de mai mult timp.
  
„Păcat, pentru că e o situaţie dificilă, am pierdut cinci titulari după ultimul meci şi a fost greu să fac o echipă care să aducă cele trei puncte. A contat lipsa, erau jucători de bază, echipa era omogenă, chiar dacă am pierdut cu Botoşani, a fost un joc bun. Am jucat acum cu trei fundaşi centrali, Dobrosavlevici în partea stângă, bine pe partea defensivă, dar pe faza de atac ne-a ajutat foarte puţin, Am făcut câteva improvizaţii, fotbalişti care au jucat mai puţin până acum. Sunt un pic trist pentru ei, că muncesc şi fac eforturi. Nu vreau să dau vina pe ce s-a întâmplat, dar nu se poate şi pentru mine sunt lucruri inexplicabile, atâtea probleme musculare şi atâtea accidentări la echipa mea”, a mai spus antrenorul FC Viitorul.
 
În secţiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiţi mai multe imagini de la meciul Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul.
 
Sursa foto: FC Viitorul
              
Citeşte şi:

FC Viitorul a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaş
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii