Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci cu FC Hermannstadt. În a doua zi din noul an, elevii lui Mircea Rednic au fost la antrenament

ro

04 Jan, 2021 00:00 3485 Marime text
  • Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt se joacă pe 10 ianuarie, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 

După un ultim antrenament în 2020 efectuat pe 31 decembrie, fotbaliştii de la FC Viitorul s-au reunit în a doua zi a noului an, continuând astfel pregătirea la baza sportivă a Academiei „Gheorghe Hagi“.

În efectiv complet, cu excepția celor care se confruntă de mai mult timp cu probleme medicale, precum Chițu, Josemi sau Casap, echipa de pe litoral pregătește restanța cu FC Hermannstadt, din etapa a 12-a a Ligii 1 (programată duminică, 10 ianuarie, de la ora 19.00, pe teren propriu), precum și meciurile din următoarele 15 runde ale sezonului regular.

FC Viitorul a avut o vacanţă de iarnă scurtă, de numai o săptămână, până pe 28 ianuarie 2020, când s-a reunit în vederea reluării pregătirii. Alături de cei care au încheiat prima parte a campionatului s-au aflat și câțiva juniori din cadrul Academiei Hagi, dar și doi dintre cei care au evoluat sub formă de împrumut la alte echipe în prima jumătate a sezonului: Gabriel Dănuleasa, Sabin Stănciulescu, Darius Grosu, Gabriel Buta, Alexandru Crivac, Constantin Grameni, Răzvan Tănasă, Luca Andronache, Florian Haită, Paul Șerban și Răzvan Matiș.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul opt, cu 17 puncte, la trei lungimi de poziţia a şasea, ultima care asigură accesul în turneul play-off. În 14 meciuri, echipa constănţeană a înregistrat patru victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri, golaveraj 19-19. De cealaltă parte, FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a, cu 15 puncte.

Sursa foto: FC Viitorul


Citeşte şi:

FC Viitorul a încheiat vacanţa şi s-a reunit la baza sportivă a Academiei Hagi



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii