Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul joacă azi cu Poli Iași Gică Hagi - „E un nou început și trebuie să fim atenți la toate detaliile“

ro

14 Jun, 2020 08:29 2962 Marime text

• Meciul contează pentru etapa a treia din turneul play-out al Ligii 1
 
FC Viitorul susține astăzi, de la ora 17.00, meciul din etapa a treia a turneului play-out al Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, la baza Academiei Hagi, de lângă Ovidiu, Politehnica Iași.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul întâi, cu 24 de puncte, în timp ce echipa din Copou ocupă poziția a șasea, cu 15 puncte.  
  
Ambele formații dispută cu această ocazie primul meci oficial de la reluarea campionatului, iar în tribune nu se vor afla spectatori.
  

Chiar dacă am jucat numai o partidă amicală, cred că suntem pregătiți pentru ultimele 12 etape. Va trebui să jucăm din trei în trei zile și nu va fi ușor. Avem însă un lot bun și vom folosi majoritatea jucătorilor, întrucât programul e încărcat. Cu Poli Iași, o echipă periculoasă în deplasare, vom avea un meci greu. Iași are un antrenor cu mare experiență, care știe să joace acest gen de meciuri. Sperăm să ne facem jocul nostru obișnuit, să avem mentalitatea de a câștiga și să marcăm, pentru a câștiga, acesta fiind obiectivul nostru. E un nou început și trebuie să fim atenți la toate detaliile, să fim conectați și să dăm maximum, a declarat Gică Hagi, managerul FC Viitorul.

Venim după o pauză lungă, dar sperăm să ne iasă jocul și să câștigăm. Am trecut printr-o perioadă grea, cu care nu am fost obișnuiți. Încă nu suntem la 100% din capacitate. Nu mi-e frică că mă voi infecta, mă gândesc mai mult la meci. Îmi pare rău că nu sunt suporterii alături de noi, a spus și atacntul Gabriel Iancu, golgeterul FC Viitorul și al campionatului, cu 11 reușite, la egalitate cu Alibec, de la Astra Giurgiu, și cu Florinel Coman, de la FCSB.

A fost o perioadă foarte grea, cu multe restricții, dar sperăm să facem un meci bun. Iași are o echipă foarte bună. Chiar dacă am ieșit mereu învingători în sezonul regulat, au fost meciuri grele. Va fi dificil fără spectatori. Îți dau motivație, dar sperăm să ne facen treaba și în aceste condiții, a menționat și fundașul Virgil Ghiță.


Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii