Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, învinsă pe final de Chindia Târgoviște. Gică Hagi i-a oferit șansa debutului unui nou tânăr din academie

ro

17 Jun, 2020 22:22 2309 Marime text
  • FC Viitorul a pierdut, scor 1-2, meciul disputat în deplasare cu Chindia Târgoviște, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.
  • Acesta este primul eșec al formației noastre după cinci partide.
Cu zece nume noi în primul "11" față de ultimul meci de campionat, FC Viitorul a resimțit lipsa de omogenitate în startul jocului, dar treptat a evoluat tot mai bine și doar neșansa unui șut deviat în min.89 a făcut să plece neînvinsă de la Ploiești.

Gazdele au deschis scorul în min.10, prin Neguț, care a înscris cu capul din 6m, dar insistența Viitorului s-a concretizat în min.84, când Matei a egalat meritat. Scorul final a fost stabilit, din păcate, în min.89, de Neguț, cu un șut deviat din 16m.

În repriza secundă și-a făcut debutul în formația noastră și tânărul Darius Grosu (18 ani), jucător format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, scrie fcviitorul.ro.

În etapa viitoare, a 5-a din play-out-ul Ligii 1, formați noastră va întâlni pe teren propriu, luni, 22 iunie, de la ora 20.00, pe FC Hermannstadt.

Chindia Târgoviște - FC Viitorul Constanța 2-1 (1-0) 

Au marcat: Neguț 10, 89 / Matei 84

Cartonașe galbene: Bic 61

Au evoluat - Chindia (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Diallo, Ioniță (23 Corbu) - Rață (74 Novac), Bic - Neguț, Dangubic (61 D. Florea), Ivancic (61 Yameogo) - Berisha (74 Dumitrașcu). Rezerve: Moldovan - Pițian, Novac, L. Mihai, Șerban.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Dussaut, Dulca, Iacob, Boboc (63 Grosu) - Matei, Malcom (38 Artean), Casap (63 C. Ganea), Chițu (63 G. Ganea), L. Munteanu, Bîrnoi (46 Pitu). Rezerve: Căbuz - Căpușă, Grameni, Dănuleasa.

Au arbitrat: George Găman (Craiova) - Dragoș Iliescu (Craiova) și Ionel Dimitriu (Gheghița - Prahova).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii