Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlnește Sepsi Sf. Gheorghe Gică Hagi - „Nici noi, nici ei nu avem presiune. Vrem victoria“

ro

30 Mar, 2019 20:00 1476 Marime text
FC Viitorul susține luni, 1 aprilie, partida din etapa a treia a turneului play-off din Liga 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.30, Sepsi Sf. Gheorghe.

În clasament, formația de pe litoral se află pe locul patru, cu 22 de puncte, în vreme ce Sepsi ocupă poziția a șasea, cu 19 puncte.

Întrucât FC Viitorul va susține trei partide în șapte zile, opt jucători (Țîru, De Nooijer, Vână, Houri, Băluță, Calcan, Ianis Hagi și Drăguș) nu merg la Sf. Gheorghe, urmând a se reuni cu lotul deplasat după confruntarea cu Sepsi.  
   

Ne așteaptă o săptămână cu trei jocuri. Primul e la Sepsi, în care nici noi, nici ei nu avem nicio presiune. Ambele echipe vor căuta victoria. Avem respect pentru Sepsi, care a crescut în joc de anul trecut până acum, dovadă că s-a calificat în play-off, pe merit. Are un joc solid, cu o disciplină foarte bună. Antrenorul a știut să așeze echpa și să scoată maximul din jucători, făcându-i competitivi. Abordăm această săptămână cu tot lotul. Mergem un grup la Sepsi, lăsând acasă opt jucători, cu care ne vom reuni pentru meciul cu Craiova (n.r. joi, 4 aprilie, în Bănie, în semifinalele Cupei României). Nu tratăm însă superficial partida de la Sepsi, le-am spus și jucătorilor. Am încredere în ei. Merită să le dau o oportunitate și lor. E un lot experimentat. Am încredere că vom face un meci bun. Mergem să câștigăm. După Craiova, avem meciul cu Astra (n.r. luni, 8 aprilie, la Giurgiu, în campionat), pe care-l vom pregăti în funcție de ce se întâmplă în celelalte două, din punctul de vedere al lotului, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.   


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii