Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte duminică Astra Giurgiu Cătălin Căbuz - „Avem mare nevoie de puncte”

ro

30 Jan, 2021 16:09 3933 Marime text
  • FC Viitorul speră să obţină prima victorie după patru egaluri la rând în Liga 1.  

În etapa a 20-a a Ligii 1, FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu în deplasare, iar meciul se dispută duminică, 31 ianuarie, de la ora 14.00.
 
În clasament, FC Viitorul ocupă locul opt, cu 24 de puncte (la patru lungimi de poziţia a şasea, ultima vare duce în play-off), în timp ce Astra se află pe 13, cu 18 puncte. 

E o deplasare grea, au jucători de calitate, cu experienţă, dar noi trebuie să ne facem jocul şi să câştigăm. Avem mare nevoie de puncte în acest moment, pentru a ne îndeplini obiectivul. Sperăm să facem o nouă partidă bună pe terenul Astrei şi să ne impunem. E o luptă încinsă la play-off. Noi trebuie să scoatem maximum din fiecare meci, a declarat portarul Cătălin Căbuz.

E un meci important pentru noi. Venim după patru egaluri la rând. Sperăm să câştigăm, iar apoi să vină şi alte victorii. Chiar dacă nu am câştigat în ultima perioadă, avem un moral bun, muncim mult la antrenamente şi sperăm să se vadă aceasta cu Astra. Am câştigat multe partide acasă la Astra. Jocul nostru e mai bun de la meci la meci. Vrem să obţinem cât mai multe puncte din partidele care au mai rămas din sezonul regulat, a punctat şi mijlocaşul Andrei Ciobanu.   

Astra vine după două rezultate favorabile, contra unor ecbipe bune, Craiova şi CFR. Se apără foarte bine, e bine organizată şi e periculoasă pe contraatac. În plus, are un jucător de excepţie, Budescu, cel care oricând inventează ceva. Trebie să-i acordăm o atenţie specială. Am şi lucrat cu el, îl cunosc foarte bine. În ultima perioadă, noi am pierdut puncte din pricina greşelilor individuale, nu de echipă. Sper să nu mai facem cadouri. Şi noi, şi Asra avem nevoie de victorie, a spus şi Mircea Rednic, antrenorul FC Viitorul.        


Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii