Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:27 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - FC Botoşani. Informaţii utile pentru cei care vor să cumpere bilete

ro

18 Dec, 2016 16:21 1162 Marime text
Viitorul SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - FC Botoşani, programat luni, de la ora 20.30.
 
Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 40 lei = Tribuna 0, 30 lei = Tribuna I, 20 lei = Tribuna a II-a, 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a. „Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană. Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS”, se arată pe site-ul academiahagi.tv.
 
Începând cu 16 decembrie, de la ora 10.00, atât online cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona bilete pentru vizionarea meciului FC Viitorul - CS Universitatea Craiova. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
 
De asemenea, în ziua disputarii meciului, luni, 19 decembrie, FC Viitorul SA va deschide două case de bilete la stadionul „Central” în intervalul orar 17.00 - 21.30.
 
„Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 19.30-20.00 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor. De asemenea, posesorii de abonament tip card, vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator. De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare”, conform sursei citate.
 
La meciul FC Viitorul - FC Botoşani, clubul din Constanţa va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni (19 decembrie 2016), începând cu orele 19.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: academiahagi.tv
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii