Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, fără victorie în play-off. O nouă înfrângere cu Steaua Hagi - „O dezamăgire totală“

ro

25 Apr, 2016 00:00 1922 Marime text


Echipa antrenată de Gică Hagi, FC Viitorul, a pierdut meciul din etapa a opta a turneului play-off al Ligii 1 la fotbal, 0-3 în deplasare în faţa FCSB. Steaua a controlat tot meciul, datorită unui gol marcat rapid de Varela, în minutul doi. Fundaşul central a reluat cu capul o centrare a lui Hamroun, venită dintr-un corner de pe partea dreaptă. După o încercare palidă a Viitorului de a reveni, roş-albaştrii au majorat scorul prin Chipciu (28), după un atac pe faza a doua prin cinci pase succesive, cu un şut la colţul lung. Totul s-a năruit pentru constănţeni în minutul 51, când Vlad Rusu a luat roşu direct, pentru o lovitură cu cotul aplicată în faţa lui Varela. Gregory Tade a stabilit scorul final în minutul 67, după greşeli în lanţ a apărării Viitorului.
 
Pentru Viitorul au jucat: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea - Marin, Filip, de Lucas (46 Casap) - Chiţu (46 V. Rusu), Tănase, Ianis Hagi (58 Florinel Coman).
 

„O dezamăgire totală. Cum a arătat echipa în sezonul regulat şi cum arată acum. Tot ce am făcut în iarnă nu a fost bun. E clar că o să facem o analiză mare. E important să vedem ce drum luăm, cu cine luăm şi ce o să facem. Când ai totul în buzunar, probabil că e vacanţă. Sunt în vacanţă, dar eu m-am dus la muncă. Am muncit şi nu primesc nici bani. Ei au salarii, sunt bine plătiţi, au prime, bonusuri“, a adăugat Hagi, la conferinţa de presă.


Într-un comunicat al Academiei Hagi, se arată următoarele: „Clubul FC Viitorul doreşte să clarifice unele ştiri eronate apărute în presa din România în ultimele zile, informaţii care au fost preluate incorect şi în mass-media internaţională. Gheorghe Hagi nu şi-a dat niciodată demisia de pe banca tehnică a Viitorului. Gheorghe Hagi este în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul, pregăteşte zi de zi echipa şi va duce la bun sfârşit un sezon ce va fi încununat cu prima participare din istorie în cupele europene a unei echipe constănţene de fotbal. Aşa cum a procedat şi în precedentele două partide, în ultimele două etape ale Ligii 1 Orange Gheorghe Hagi nu va lua loc pe banca tehnică şi va privi meciurile echipei sale din tribună“.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii