Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, eșec în duelul cu Academica Clinceni. Meci cu penalty ratat și cu o eliminare

ro

21 Nov, 2020 16:51 3442 Marime text
  • Academica Clinceni și FC Viiorul s-au duelat în etapa a 11-a a Ligii 1.

Seria de meciuri consecutive fără înfrângere a FC Viitorul în Liga 1 s-a oprit la șapte, după ce, astăzi, echipa de pe litoral a pierdut meciul din runda a 11-a, în deplasare cu Academica Clinceni.

Gazdele s-au impus cu 1-0, grație golului lui Pashov, din minutul 30.  

Un meci în care Viitorul a irosit însă o sumedenie de ocazii, inclusiv o lovitură de la 11 m prin Iancu, în min.19. În această partidă nu au putut evolua nu mai puțin de șapte jucători: Cojocaru, Ghiță, Artean, Benzar, Fernandez, Chițu și Josemi, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Din minutul 55, Academica a evoluat în zece jucători, după ce Chunchucov a primit cartonașul roșu, în urma a două cartonașe galbene (2 și 55).

Cele două echipe au fost:   

Academica Clinceni (antrenor, Ilie Poenaru): Vâlceanu - Pashov, Jutric, Bilali, Pârvulescu - Dumitriu (90+1 Gardoș), Cascini - Petrescu (90. F. Achim), Longher (10 Boiciuc, 80 Ventura), Cordea (81 Markovic) - Chunchucov. Rezerve: Soare - Chandarov, Șerban, Cebotaru.

FC Viitorul Constanța (manager, Ruben de la Barrera): Căbuz - Boboc, Dobrosavlevici (52 Gaztanaga), Martinez, De Nooijer - Ciobanu, Mladen (85 Ganea), Matei (69 Ely) - Iancu, Luckassen, Mățan. Rezerve: Tordai - Georgescu, Casap, Dussaut, Stoian.

În clasament, FC Viitorul se află pe loc de play-off, 6, cu 16 puncte, după patru victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 17-15.

Umătorul meci pentru FC Viitorul va fi sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.45, în deplasare cu Dinamo, în 16-imile Cupei României.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii