Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, egal în deplasare cu Universitatea Craiova

ro

23 Jan, 2021 23:19 1978 Marime text
  • În clasament, echipa constănţeană e pe locul şapte, la trei puncte de ultima poziţie care duce în play-off.
 
FC Viitorul a susţinut în această seară meciul din etapa a 18-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare vicecampioana din sezonul trecut, U Craiova, a treia clasată în prezent.

Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, gazdele deschizând scorul în minutul 45, prin Papp, iar Artean egalând pentru Viitorul, în minutul 47.

Acesta a fost al patrulea meci consecutiv fără eșec pentru echipa de pe litoral.

Un nou meci bun făcut de constănțeni, care au controlat jocul în multe momente, dar au găsit, din păcate, numai o dată drumul spre plasa porții lui Pigliacelli.

Gazdele au deschis scorul cu destul noroc chiar la ultima fază a primelor 45 de minute, prin Papp, în urma unui corner, și au intrat astfel în avantaj la cabine.

Replica formației noastre a venit rapid, la prima acțiune a reprizei secunde: Andrei Artean și-a continuat și în acest meci evoluția foarte bună din partida cu FCSB, iar în min. 47 a reușit să egaleze cu o lovitură spectaculoasă cu capul, din plonjon, de la 10m, după o centrare a lui Dussaut.

Viitorul a irosit, din păcate, alte două situații mari de a prelua conducerea, prin Gaztanaga și Mățan, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

Universitatea Craiova (antrenor, Corneliu Papură): Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu - Nistor (80 Căpățînă), Mateiu (46 Bic), Cicâldău - Cîmpanu (46 Bărbuţ), Mamut (46 Ivan), Ofosu (76 Vătăjelu).  

FC Viitorul (antrenor, Mircea Rednic): Cojocaru - Benzar (46 Dussaut), Mladen, Ghiță, Boboc - Matei (46 Ciobanu), Artean, Babunski (46 Gaztanaga) - Ely (46 Mățan), Luckassen, Ganea (68 Pitu).

În clasament, FC Viitorul se află pe locul şapte, cu 23 de puncte, la trei lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off.

În 18 meciuri, echipa constănţeană a înregistrat cinci victorii, opt egaluri şi cinci eşecuri, golaveraj 24-23.

În etapa viitoare, Viitorul va juca pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe (locul 4, cu 31 de puncte), marţi, 27 ianuarie, de la ora 15.30.   

Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii