Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Constanța, victorie în deplasare cu FC Voluntari

ro

19 Oct, 2020 20:35 3134 Marime text
  • Pentru echipa învingătoare au marcat Luckassen (66) și Casap (90+3).

Viitorul a obținut în această seară a doua victorie din acest sezon al Ligii 1, 2-0 în deplasare cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a șaptea a Ligii 1.

Au marcat: Luckassen 66, Casap 90+3.


Un meci disputat, cu multe ocazii la ambele porți, dar cu Viitorul mai prezentă, mai insistentă, care a încercat mereu să-și impună ritmul.

După câteva situații clare la poarta lui Râmniceanu, Luckassen a deschis scorul în min.66, cu care a ajuns la 4 reușite în acest campionat.

Scorul final a fost stabilit de Casap în minutele de prelungire cu un șut superb de la 16m.

De remarcat că Viitorul nu a pierdut niciodată în campionat în fața echipei ilfovene în cele 13 partide disputate până acum.

Pentru formația noastră nu au putut evolua în acest meci, din diverse motive, nu mai puțin de șase jucători importanți: Chițu, Fernandez, Josemi, Ghiță, Boboc și Ganea, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat - FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Râmniceanu - Costin, Balaur (46 Fl. Achim), Armaș, Vlad (87 Kocic) - Bortoneanu, De Lucas, Gheorghe - Ad. Popa (77 Grădinaru), Betancor (86 Lopes), Mailat (86 Anderson). Rezerve: Rodriguez - Ozkara, Ilie, Stoica.

FC Viitorul Constanța (manager Ruben de la Barrera): Cojocaru - Benzar, Mladen, Martinez, De Nooijer - Ciobanu (77 Artean), Gaztanaga, Matei - Iancu (61 Casap), Luckassen (90 Stoian), Mățan (90 Fernandes). Rezerve: Căbuz - Dussaut, Dobrosavlevici.

Următorul meci în Liga 1 pentru FC Viitorul Constanța va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 18.45, pe teren propriu, cu FC Argeș, în etapa a 8-a.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii