Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Brazilianul Eric a plâns după câștigarea Cupei României. Ce a spus Hagi. Vine și Gică Popescu la echipa de pe litoral?

ro

26 May, 2019 00:07 2680 Marime text
Autorul golului prin care FC Viitorul a învins Astra Giurgiu cu 2-1 și a câștigat Cupa României, brazilianul Eric, a plâns la finalul partidei.  

Sunt de 12 ani în România și mi-am propus să fiu un fotbalist mare, să cuceresc trofee. Cu Pandurii n-am reușit, dar Dumnezeu mi-a dat seara acesta. Am putut ajuta echipa, iar aceasta e un lucru mare. Băieții au alergat, au muncit și meritau această victorie. A fost foarte greu să revenim după ce am fost conduși, a spus Eric, printre lacrimi.


Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a menționat că echipa sa a avut răbdare și astfel a putut reveni pe tabelă.

Suntem foarte fericiți. Am întâlnit un adversar care știe mult fotbal. Știam că ne va fi foarte greu, dar am avut răbdare. La pauză, le-am cerut aceasta jucătorilor, să construim, să circule mingea, că, ușor-ușor, Astra va ceda, dacă noi vom avea un ritm de joc susținut până la final. Ghiță a jucat extraordinar, e momentul lui, el a adus cupa la noi. Mă bucur tare pentru el, a muncit și e un băiat foarte serios. L-am schimbat pe Cojocaru la pauză întrucât a fost golul lui, pe colțul lui. Trebuia să fac schimbare, așa era logic. L-am văzut bine pe Tordai la antrenamente și l-am trimis pe teren. În ce-l privește pe Ianis, premisele duc către plecarea sa, dar vom vedea. Eu voi fi lângă echipă, contruim un alt proiect, pentru următorii zece ani. Sperăm să progresăm an de an, a precizat „Regele“.


Întrebat dacă, din vară, la FC Viitorul va veni și Gică Popescu, în calitate de președinte, Hagi a spus:

Am câștigat Cupa și ne-am ridicat la nivelul lui. Sperăm. Mai am puțin să vorbesc cu el, sper că l-am convins să vină.      

  Gică încearcă de trei ani să mă convingă să vin la FC Viitorul. Încă nu am terminat negocierile, a spus Gică Popescu, zâmbind.

 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Fotbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii