Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Andrei Artean - „La Piteşti, vrem să demonstrăm că înfrângerea cu FC Voluntari a fost un accident”

ro

11 Feb, 2021 12:44 3534 Marime text
 
  • FC Viitorul ocupă locul zece în clasament, la opt puncte de play-off.
 
Etapa a 23-a a Ligii 1 este deschisă de partida FC Argeş - FC Viitorul, care este programată vineri, 12 februarie, de la ora 20.00.
 
În clasament, FC Viitorul se află pe locul zece, cu 25 de puncte, la opt lungimi în spatele echipei de pe poziţia a şasea, ultima care asigură accederea în tuneul play-off.

De cealaltă parte, FC Argeş, nou promovată în Liga 1, e a 12-a în clasament, cu 23 de puncte.

Un meci greu, ca toate cele pe care le avem în acest campionat. Sperăm să facem un meci bun şi să demonstrăm că ultima partidă a fost doar un accident. Avem noroc că în câteva zile putem îndrepta, printr-un rezultat bun, înfrângerea cu Voluntari de acasă. Sperăm să obţinem o victorie, chiar dacă FC Argeş e în formă, de la venirea noului staff, a declarat mijlocaşul Viitorului Andrei Artean..   

Trebuie să ne gândim doar la victorie, ca în toate partidele de altfel pe care le mai avem de disputat în sezonul regular, dacă vrem să ne calificăm în play-off. În ultimele meciuri, am avut foarte mult ghinion, şi cu CFR, şi cu Sepsi. Din cauza rezultatelor nefavorabile, ne-am pierdut încrederea, dar cred că o vom scoate la capăt şi vom începe să câştigăm meciuri, a spus şi atacantul George Ganea.  

Mergem să facem rezultat. Avem în faţă o echipă care a jucat foarte bine în ultima perioadă, aşa că ne aşteaptă un meci dificil. Dacă ne uităm la rezultate şi la anumite părţi din jocul nostru, da, putem vorbi de un blocaj, dar eu cred că jucătorii de fotbal au o meserie foarte frumoasă, iar, astfel, înfrângerea şi victoria durează o zi. Trebuie să privim înainte şi avem şansa, vineri, să schimbăm tot ce a fost negativ în această perioadă, a spus şi antrenorul Cătălin Anghel, cel care, alături de Cristian Sava, stă pe banca tehnică a FC Viitorul în această perioadă, în condiţiile în care antrenorul principal, Mircea Rednic, şi alţi doi membri ai staff-ului său, au coronavirus. 


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii