Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a învins Chindia Târgovişte şi va juca finala barajului pentru Conference League

ro

27 May, 2021 22:47 3182 Marime text
  • În meciul decisiv pentru calificarea în competiţia continentală, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, Sepsi Sf  Gheorghe. 
 
FC Viitorul a disputat în această seară semifinala barajului de calificare în competiţia europeană Conference League, întâlnind la Buzău Chindia Târgovişte.   

Deşi nu s-a putut baza pe Ciobanu, Boboc, Ganea, Matei, Benzar, Ghiță sau Gaztanaga, absenți din diverse motive, FC Viitorul s-a impus, după un meci disputat, scor 3-2, prin reușitele lui Artean (38), Ely (50) și Tsoumou (86), respectiv D. Popa (7) și Neicuțescu (64).
 

O partidă controlată de formația noastră, cu o posesie superioară și cu ocazii importante la poarta lui Aioani, în timp ce gazdele au preferat să contraatace atunci când au avut ocazia. După o astfel de acțiune s-a și deschis scorul, D. Popa învingându-l pe Cojocaru cu un șut in cros de la 14 m.

Viitorul a revenit la cârma jocului și a irosit o șansă bună prin Chițu, în min.17, înainte de a restabili egalitatea în min.38, când Matiș a executat foarte bine o lovitură de colț, iar Artean s-a înălțat dintre fundașii adverși și a reluat cu capul de la 8m la colțul lung: 1-1.

Viitorul a mai înscris de două ori în repriza secundă, ajungând astfel la al patrulea succes consecutiv, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

Chindia (antrenor, Emil Săndoi): Aioani - Dinu, Fomba (78 F. Mitrea), Celea, Kocic (56 Corbu) - Martac (56 Neicuțescu), Rață, Dumitrașcu, Șerban (43 Yameogo) - Popa, Florea. Rezerve: Moldovan - M. Ioniță, Atanase, Berisha.

FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Cojocaru - Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos (90 Buta) - Grameni, Artean, Matiș (70 Haită) - Chițu (60 Tsoumou), Ely (90 Georgescu), Jo Santos (70 Dussaut). Rezerve: Căbuz - Bârzu, Casap, Josemi.
 
Duminică, 30 mai, de la ora 20.30, în meciul decisiv pentru calificarea în Conference League, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, Sepsi Sf Gheorghe. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii