Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a condus la pauză, dar meciul cu Astra Giurgiu s-a încheiat la egalitate

ro

31 Jan, 2021 16:14 3079 Marime text
  • Scorul a fost deschis rapid, prin Ganea, care a marcat în minutul 10.

FC Viitorul a susţinut astăzi meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare Astra Giurgiu.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce oaspeţii au condus la pauză.

Pentru Astra a înscris Wuthrich (61), în timp ce marcatorul Viitorului a fost Ganea, în minutul 10.   
 

Formația noastră a încheiat la egalitate și meciul din etapa a 20-a, 1-1 în deplasare cu Asrra Giurgiu, fiind la a șasea partidă consecutivă fără înfrângere.

Viitorul a început foarte bine meciul, iar la prima acțiune periculoasă a deschis scorul: Mățan a șutat excelent de la marginea careului, mingea a lovit bara, iar Ganea a reluat în poartă din patru metri.

Siguri în defensivă, gazdele fiind periculoase mai mult în urma unor faze fixe, Viitorul și-a conservat avantajul, iar la pauză conducea cu 1-0.

Gazdele au restabilit egalitatea în min.61, într-un moment mai bun al jocului pentru echipa noastră, iar până la final tabela a rămas nemodificată, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

Astra Giurgiu (antrenor, Eugen Neagoe): Popa - Bruno, Graovac, Găman (86 Jovanovic), Kanadija - Merloi (46 Montini), Kane, Crepulja, Wuthrich (67 Stahl) - V. Gheorghe, Budescu.

FC Viitorul (antrenor, Mircea Rednic): Căbuz -  Dussaut (46 Benzar), Artean, Dobrosavlevici, Boboc - Babunski (53 Matei), Gaztanaga, Ciobanu - Grădinaru (53 Ely), Ganea (75 Sabala), Mățan (84 Pitu).

În clasament, FC Viitorul rămâne pe locul opt, având 25 de puncte şi fiind la trei lungimi de poziţia a şasea (ultima care duce în play-off), dar echipa care o ocupă, Chindia Târgovişte, încă nu a jucat în etapa a 20-a.

În runda viitoare, FC Viitorul evoluează tot în deplasare, contra campioanei en-titre a României, CFR Cluj (locul 2, cu 41 de puncte).   

Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii