Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a condus cu 2-0 FCSB la Ovidiu Gică Hagi - „Am făcut o primă repriză fantastică”

ro

22 Apr, 2018 01:27 2159 Marime text
Meciul dintre FC Viitorul, campioana României, și FCSB, liderul actual al clasamentului, jucat la Ovidiu, în etapa a șasea a turneului play-off al Ligii 1, s-a încheiat la egalitate, 2-2.

FC Viitorul a condus cu 2-0 (Vână 19, Gavra 35), FCSB revenind pe tabelă grație reușitelor lui Man (45) și Budescu (56).

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a remarcat evoluția deosebită a elevilor săi în repriza întâi.

Am reușit o primă parte fantastică, incredibilă. Puteam marca patru - cinci goluri. Nu cred că a existat o echipă în România care să domine FCSB așa cum am făcut-o noi până la pauză. Mă bucur pentru prestația jucătorilor mei. Nu e ușor ca, fiind așa de tineri, să aibă o evoluție precum cea din prima repriză. La aceasta a contribuit însă și FCSB, care ne-a tratat puțin superficial. Am arătat că avem talent și că știm fotbal. După pauză, FCSB a venit peste noi, și-a creat ocazii. E o ecchipă puternică și experimentată”, a spus Hagi.


Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a remarcat că prima repriză a meciului de la Ovidiu a fost cea mai proastă făcută de echipă de când o pregătește el.

Am început foarte prost meciul. Nu am avut agresivitate, atitudine și concentrare. Viitorul ne-a suprins, a avut un presing avansat. În partea secundă, am jucat însă bine, am egalat și apoi am avut trei - patru ocazii mari. Am pierdut două puncte, dar să vedem ce va face CFR Cluj în această etapă. Mi-era teamă că nu vom puta reveni după cum am jucat în repriza întâi, când nu am arătat ca o echipă pretendentă la titlul de campioană. După pauză însă și în celelalte meciri din play-off am arătat”, a punctat Dică.    


Sursa foto: ZIUA de Constanța   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii