Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a câştigat la Chiajna Gică Hagi - „Pe mine nu mă dă nimeni afară“

ro

28 Aug, 2017 15:09 1438 Marime text
Succesul FC Viitorul de la Chiajna (2-1) a pus capăt unei perioade de secetă în campionat, după ce elevii lui Hagi nu mai câştigaseră şi nu mai marcaseră de şase etape.

Victoria i-a adus FC Viitorul o urcare de două poziţii în clasament (de pe 11 pe nouă), formaţia de pe litoral având opt puncte în opt meciuri (după două victorii, două egaluri şi patru înfrângeri, golaveraj 5-7).

„Am obţinut o victorie frumoasă şi meritată. Am jucat bine şi am controlat meciul de la început până la sfârşit. Am avut multe ocazii. Era important să învingem. S-a văzut că jucătorii veneau după o perioadă grea şi nu le-a fost uşor să găsească soluţiile în atac. Am discutat mult cu ei în ultimele două zile înainte de partidă. Ne-am revenit, iar de acum înainte sper să redevenim, uşor-uşor, grupul din sezonul trecut şi să jucăm iar bine. E important să avem suporterii lângă noi în aceste momente, întrucât echipa e foarte tânără“, a spus Hagi.


Fidelă politicii sale, campioana României va miza în continuare pe tineri.

„La Chiajna, am riscat rezultatul, dar am câştigat doi jucători pentru viitor. Să vă spun ceva. Am jucat în vară cu ŢSKA Moscova, era 2-1 pentru noi în minutul 70 şi ceva. Am băgat numai tineri, am pierdut cu 2-4. Am vorbit apoi cu nea Mircea Lucescu şi mi-a zis că ar fi trebuit să ţin de rezultat, că victoriile dau entuziasm. Însă eu nu am presiune, pe mine nu mă dă nimeni afară de la FC Viitorul. Altfel, după şase meciuri la rând fără victorie, cum am avut noi, eram dat afară“, a punctat „Regele“.


Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii