Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul va deplasa în cantonamentul din Antalya şi jucători din propria pepinieră

ro

17 Jan, 2020 00:00 2666 Marime text

Doi fotbalişti din Centrul de Copii şi Juniori al FC Farul, Darius Ciolacu (16 ani) şi Ştefan Rus (17 ani), ambii mijlocaşi ofensivi, au fost cooptaţi la antrenamentele primei echipe şi vor merge în cantonamentul din Antalya.


„Cu una dintre cele mai tinere echipe din Liga a 2-a, FC Farul continuă politica de a promova jucători aflaţi la începutul carierei“, se arată pe site-ul oficial al FC Farul. „Am ceva emoţii, este un progres important pentru mine. Se simte diferenţa faţă de antrenamentele de la juniori şi mă bucur că am şansa de a mă antrena cu seniorii. Aştept cu nerăbdare să debutez pentru echipa mare, chiar dacă este vorba doar de meciuri amicale”, a spus Ciolacu, potrivit sursei citate. „Am mai fost la antrenamentele echipei mari şi în toamnă, dar acum este altceva. Diferenţa este mare din toate punctele de vedere, şi fizic, şi mental. Trebuie să muncesc mult ca să fac faţă şi să primesc şansa de a demonstra că merit să fiu aici. Îmi doresc să ajung să joc la seniori pentru Farul şi să urc cât mai sus în carieră”, a declarat şi Rus.


Sursa foto: FC Farul Constanța


Citește și:

Transferat de „marinari“. Are şi prezenţe în Europa League „De ce să nu visez la o promovare şi cu Farul?“ (galerie foto)

Constanţa FC Farul s-a reunit după vacanţă. Un fotbalist care a jucat şi la Rapid, achiziţionat (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii