Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța FC Farul s-a reunit după vacanță. Un fotbalist care a jucat și la Rapid, achiziționat (galerie foto)

ro

13 Jan, 2020 15:23 2959 Marime text
Fotbaliștii de la FC Farul Constanța au pus punct astăzi vacanței și au demarat pregătirea pe 2020.

De dimineață, o parte a jucătorilor au efectuat vizita medicală, iar în această după-amiază a avut loc primul antrenament al anului, pe stadionul „Gheorghe Hagi“.

În lot este și un jucător nou-achiziționat, atacantul Mădălin Martin (27 de ani), care a mai jucat la echipe precum Daco-Getica București, Rapid București (între 2013 și 2016, când a susținut 80 de meciuri și a înscris 11 goluri), CSM Poli Iași, Metaloglobus sau FC Argeș.

Mădălin Martin are și cinci selecții și două goluri la echipa națională de tineret a României.

În ceea ce privește despărțirile de jucători, unica oficială până acum e cea a lui Patrick Petre.

După o vacanță lungă, venim cu forte mult mai mari și sper să facem un retur mult mai bun decât prima parte a campionatului.  Îmi doresc ca toată eechipa să muncească la fel de mult și să obținem mai multe puncte decât în tur. Suntem la șase puncte de baraj, totul ține numai de noi. Șanse au toate echipele, dar sper să ajungem acolo, că am arătat un fotbal frumos și avem șansa noastră. Pe fani îi invităm să vină la stadion să ne susțină, și la bine, și la greu. Sper să-i facem fericiți. Eu îmi doresc să marchez în continuare, sper cu ajutorul Bunului Dumnezeu să mai dau încă pe atâtea goluri (n.r. până acum, a punctat de cinci ori, desi e apărător) și, de ce nu, la final să fiu tot eu golgeterul echipei, a declarat fundașul Viorel Lică, ocupantul locului întâi în clasamentul golgeterilor Farului.    

Până pe 1 februarie, fariştii se vor antrena la Constanţa, urmând a disputa şi trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din judeţ.

Pe 2 februarie, lotul Farului va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya (Turcia), în staţiunea Lara, unde trupa de pe litoral se va antrena până pe 15 februarie, în acest stagiu fiind prevăzute şi patru meciuri amicale.

Ne așteaptă o pregătire grea, cum sunt toate în această perioadă. Vrem să ne antrenăm bine și sperăm ca până la finele sezonului să obținem mai mult decât în prima parte a campionatului. Și, eventual, să sperăm la mai bine, poate chiar la locul de baraj ori, cine știe, și mai sus. La Liga a 2-a, vacanța e destul de lungă, iar după două - trei săptămâni, deja începi să te gândeștii la pregătire și la revederea cu colegii. În 2020, vrem să spargem gheața și în deplasare. Dacă, în 2019, aveam mai multe punctr aduse din deplasare, eram mult mai aproape de obiectivul propus. Oricum, distanța de șase puncte care ne desparte de locul de baraj e recuperabilă. Cu câteva excepții, rezultatele și echipele sunt inconstante. Clasamentul e foarte strâns și orice e posibil, a precizat și mijlocașul Paul Antoche.       


Sursa foto: ZIUA de Constanța; foto Mădălin Martin - FC Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii