Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul „O astfel de măsură nu este în concordanță cu măsurile luate pe stadioanele din întreaga lume“

ro

27 Aug, 2019 17:15 2263 Marime text
Pe marginea unei decizii care i-a privit pe suporterii FC Farul din peluza dinspre tabela de marcaj, după meciul cu Petrolul Ploieşti, clubul constănţean face următoarele precizări:

La finalul partidei dintre FC Farul Constanța și Petrolul Ploiești, disputată luni, pe stadionul Gheorghe Hagi, în etapa a 4-a a Ligii a 2-a, suporterii echipei noastre aflați la peluza dinspre tabela de marcaj au fost reținuți de forțele de ordine timp de 15 minute, după ultimul fluier al arbitrului.

Decizia a aparținut în exclusivitate conducerii dispozitivului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care asigură ordinea și siguranța la meciurile disputate pe teren propriu de echipa noastră, măsura fiind luată pentru a evacua fanii echipei oaspete și a evita eventualele incidente între cele două galerii.

Clubul nostru consideră că o astfel de măsură nu este în concordanță cu măsurile luate pe stadioanele din întreaga lume, unde, de regulă, fanii oaspeților sunt rugați să rămână în incinta stadionului, până când fanii gazdelor părăsesc arena.

De altfel, așa s-a procedat și în cazul meciului din prima etapă, Rapid București - FC Farul Constanța, când grupul de suporteri constănțeni a rămas minute bune pe stadionul din Regie, după încheierea partidei, tot pentru a evita eventualele incidente.

Ne dorim o colaborare bună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, astfel încât pe viitor să găsim împreună cele mai bune decizii pentru a evita eventuale tensiuni cu suporterii noștri și a le arăta respectul pe care îl merită pe stadion.

 Vă mulțumim pentru înțelegere!


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii