Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța Viorel Lică - „Sperăm să facem o figură mult mai frumoasă decât anul trecut“ (galerie foto + video)

ro

10 Jul, 2020 00:00 3680 Marime text
  • FC Farul a demarat pregătirea pentru sezonul viitor al Ligii a 2-a.
  • Viorel Lică așteaptă cu nerăbdare meciurile oficiale și revenirea spectatorilor în tribune.
  • Lui Marius Leca i se par ciudate antrenamentele pe grupe de jucători, dar se pregătesc bine și așa.

FC Farul Constanța a reluat pregătirea, demarând preparativele penru sezonul viitor al Ligii a 2-a. Jucătorii vin după o pauză lungă de la antrenamentele colective, din pricina pandemiei de coronavirus, „marinarii“ mărturisind că le era dor de antrenament și că așteaptă cu nerăbdare meciurile oficiale, cu spectatori în tribune.

„Perioada de pauză a fost destul de urâtă, plictisitoare în același timp. Primul antrenament a fost bun, destul de solicitant, dar o să obișnuim cu efortul și o să fie bine pe viitor. Abia aștept să începem meciurile oficiale, să vină lumea la stadion și să fie atmosfera care era înainte. Îmi doresc să fim toți sănătoși și să facem o figură mult mai frumoasă decât anul trecut”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, fundașul Viorel Lică.
 

Golgeter!

În sezonul trecut, acesta a fost al doilea căpitan al echipei și, deși joacă în apărare, s-a remarcat și ca golgeter al Farului în ediția 2019/2020, cu cinci reușite, la egalitate cu un mijlocaș, Antonio Cruceru! Redutabil în defensivă, dar și în careul advers, la fazele fixe, Lică a avut un sezon excelent în tricoul FC Farul Constanţa. Fanii „marinarilor“ i-au apreciat randamentul și l-au votat pe pagina de Facebook a clubului cel mai bun jucător al echipei în prima parte a sezonului.
 

„Începem o perioadă grea“

Un alt apărător, Marius Leca, cel care a împlinit recent 20 de ani, a menționat că, la prima ședință de pregătire, s-a simțit oboseala, având în vedere lunga pauză. „Începem o perioadă grea, o perioadă de pregătire, în care fiecare trebuie să acumulăm fizic, să revenim la forma la care eram înainte și să evităm accidentările. Este ciudat să venim pe grupe la antrenament, să nu fim toți, așa cum eram înainte, dar a fost un antrenament bun. După atât timp în care am stat, s-a simțit oboseala, dar ușor, ușor, sper să ne revenim și să fim la nivelul nostru cel mai înalt. Ne dorim să începem campionatul, ne este dor de meciuri, de atmosferă, de fani. Sper să începem și să o facem cum trebuie!”, a spus Marius Leca, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: FC Farul Constanța


Video:




Citește și:

Constanța FC Farul a început pregătirea pentru noul sezon. 19 jucători la primul antrenament

„La multi ani plini în zâmbete!“ Viorel Lică, fundașul - golgeter de la Farul Constanța, a împlinit o frumoasă vârstă

„Aveți grijă de voi și de cei dragi!“ Cum se antrenează acasă fotbaliștii de la Farul Constanța (galerie foto)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii