Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aveți grijă de voi și de cei dragi!“ Cum se antrenează acasă fotbaliștii de la Farul Constanța (galerie foto)

ro

02 Apr, 2020 00:00 2276 Marime text

Toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României fiind suspendate, din pricina crizei coronavirusului, jucătorii de la FC Farul Constanța, ca toți ceilalți sportivi, sunt acasă, urmând indicațiile autorităților și efectuându-și programele individuale de pregătire.

Pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral au fost prezentate noi filmulețe cu pregătirea altor patru jucători: Dimciu Halep (vărul Simonei Halep), Marius Leca, Paul Antoche și Daniel Toma. Dinciu lucrează atât în casă, cât și afară, în curte, cu ajutorul unui scaun și al unei corzi elastice. Paul folosește și o bicicletă staționară. „Ne este dor de fotbal, dar sănătatea este întotdeauna pe primul plan! Stăm acasă și ne antrenăm! Aveți grijă de voi și de cei dragi, respectați deciziile luate de autorități!“, este mesajul clubului constănțean, care și l-a felicitat pe fiziokinetoterapeutul Farului, Lucian Ibănescu, cu ocazia împlinirii a 25 de ani.

În funcție de felul în care va evolua situația, staff-ul clubului vom stabili o dată clară pentru reluarea antrenamentelor colective. „Urăm tuturor multă sănătate și le transmitem să urmeze recomandările autorităților și să evite pe cât posibil deplasările, în special în spațiile aglomerate!“, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.

Totodată, clubul de pe litoral a anunțat că o parte din suma încasată în urma vânzărilor de pe magazinul online al FC Farul va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în lupta cu COVID-19. În acest sens, cei de la Farul s-au adresat fanilor și constănțenilor să intre pe magazinul online (https://fcfarulconstanta.ro/magazin/) și să comande materiale promoționale în culorile și cu emblema grupării constănțene. Uniți și solidari!, a fost mesajul FC Farul, relații suplimentare oferindu-se la numărul de telefon 0744.224.215.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)


Citește și:

Jucătorii de la Farul Constanța, pregătire acasă „Ne este dor de fotbal, dar sănătatea este întotdeauna pe primul plan!“ (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii