Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa s-a oprit în optimile Cupei României

ro

10 Feb, 2021 16:29 3283 Marime text
  • Formaţia de pe litoral a fost eliminată din competiţie de Chindia Târgovişte, clasată pe locul 7 în Liga 1.  

Divizionara secundă FC Farul Constanţa a disputat astăzi meciul din optimile de finală ale Cupei României, întâlnind pe teren propriu Chindia Târgovişte, echipă clasată pe locul 7 în Liga 1.

Victoria le-a aparţinut oaspeţilor, cu scorul de 3-0 (Berisha 39, P. Iacob 70 - din lovitură liberă, Diaz 72), la 2-0 însă „marinarii” cerând o lovitură de la 11 m.

Echipa noastră a fost învinsă în optimile Cupei României, după cel mai bun parcurs în această competiție din ultimii 14 ani.

Prima repriză a fost echilibrată, fără ca vreuna dintre cele două echipe să-și creeze multe oportunități de a marca. Oaspeții au avut o primă ocazie în minutul 27, când Berisha a trimis cu capul pe lângă poartă. Atacantul târgoviștenilor și-a reglat tirul și a deschis scorul în minutul 38, când a reluat din careu după centrarea perfectă venită de la Șerban.

După pauză, tot Chindia a fost mai periculoasă, dar șuturile lui Berisha și Atanase, în aceeași fază din minutul 56, au fost blocate de apărarea noastră. Diferența s-a mărit în minutul 64, când Paul Iacob a executat senzațional o lovitură liberă, de la 25 de metri, direct la vinclu. Constănțeanul, fost junior al clubului nostru, nu s-a bucurat la gol în semn de respect pentru culorile alb-albastre.

Un minut mai târziu, echipa noastră a solicitat o lovitură de pedeapsă, după ce mingea l-a lovit în mână pe un apărător al oaspeților, dar centralul Iulian Dima a lăsat jocul să continue. La faza următoare, în minutul 72, oaspeții au punctat din nou, cu un șut la colțul lung, expediat de Diaz.

Până la final, nu s-a mai schimbat nimic pe tabel de marcaj, chiar dacă alb-albaștrii au presat la poarta adversă, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Ianis Zicu, antrenorul FC Farul, a jucat cu: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, I. Ursu (59 Cărăruș), Carabela (76. D. Panait) – Cruceru, Antoche, L. Mihai (53 Fl. Bălan) – Damașcan, Măzărache (76 Al. Stoica), Bîrnoi (53 Banyoi).

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii