Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța, pe locul șase în clasament după etapa a patra. Urmează meciul cu Unirea Slobozia

ro

25 Sep, 2020 00:00 3116 Marime text
  • FC Farul a strâns șapte puncte în primele patru runde din ediția 2020/2021 a Ligii a 2-a.
  • În meciul cu Gloria Buzău, la „marinari“ a debutat Ștefan Rus, tânăr din propria pepinieră.
  • Meciul Unirea Slobozia - FC Farul se dispută sâmbătă, 26 septembrie. 
 
După patru etape scurse din ediția 2020/2021 a Ligii a 2-a, FC Farul Constanța se află pe locul șase în clasament, cu șapte puncte, obținute în urma a două  victorii și a unui egal, golaveraj 6-5.
Până acum, „marinarii“ au înregistrat rezultatele: 2-1 cu Petrolul Ploiești în deplasare, 1-0 cu Aerostar Bacău acasă, 1-2 cu ASU Poli Timișoara în deplasare și 2-2 cu Gloria Buzău la Constanța. În etapa viitoare, echipa de pe litoral va juca, sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11.00, pe terenul Unirii Slobozia (locul 14, cu patru puncte și golaveraj 3-6).

„A fost un moment intens“

În confruntarea cu Gloria Buzău, și-a făcut debutul la seniori în tricoul alb-albastru mijlocașul de 18 ani Ștefan Rus, crescut la Centrul de Copii și Juniori al clubului constănțean. „A fost un moment intens, mă bucur că am debutat la seniori, chiar dacă rezultatul meciului nu a fost unul corect și cred că trebuia să câștigăm. Sper să mi se mai acorde șansa de a juca și să arăt ce pot. Debutul la Farul este un lucru mare pentru mine, am făcut un pas important în carieră și îmi doresc să continui tot așa. Sper să prind cât mai multe minute în acest sezon și să ajut echipa”, a spus Ștefan Rus, pentru site-ul oficial al FC Farul. Tânărul jucător se află la echipele de juniori ale grupării alb-albastre  de la vârsta de 14 ani și a fost promovat în grupul echipei mari de către antrenorul Ianis Zicu încă de anul trecut, făcând parte din lotul care a participat la cantonamentul efectuat în această iarnă, în Turcia.

Primele șase clasate intră în play-off

La fel ca în ediția trecută a Ligii a 2-a, primele șase clasate își vor disputa locurile de promovare într-un turneu play-off, în care partidele se vor juca tur-retur. La finalul fazei play-off, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru vor disputa un meci de baraj cu echipele situate locurile opt și șapte din turneul play-out al Ligii 1.

Sursa foto: FC Farul Constanța

Citește și:

Fundașul Robert Băjan a revenit la FC Farul Constanța

Un alt jucător din Centrul de copii și juniori al FC Farul a debutat la echipa mare, în Liga a 2-a
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii