Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa, egal în ultimul meci din stagiul de pregătire de la Bucureşti

ro

28 Jan, 2021 15:59 2774 Marime text
  • În partida cu FC Voluntari II, un jucător de la echipa de pe litoral, Răzvan Greu, s-a accidentat.

FC Farul Constanţa a încheiat astăzi stagiul de pregătire de la Bucureşti, disputând ultima partidă de verificare din cantonament, contra FC Voluntari II (Liga a 3-a).

Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Întâlnirea a fost dominată de băieții noștri, care și-au creat câteva oportunități importante de a marca, dar nu au reușit să puncteze, astfel că s-a încheiat fără gol, 0-0, se arată pe site-ul oficial al clubului constănţean.

Sunt supărat că s-a accidentat Răzvan Greu și acest lucru este singurul care mă supără. Probabil că are ceva muscular, dar mă deranjează că terminăm cantonamentul cu această accidentare, a spus antrenorul FC Farul, Ianis Zicu, potrivit sursei citate.


„Marinarii“ au jucat în acest meci cu: Dur-Bozoancă (46 Fara) - Greu (80 Savu), Leca (70 Ursu), Antoche, D. Panait (46 Carabela) - Silaghi, Cruceru, Bîrnoi (46 Al. Stoica) - Fl. Bălan (46 Măzărache), Banyoi (65 Băjan), Damașcan.

În celelalte meciuri amicale disputate în cantonamentul din capitală, constănțenii au înregistrat trei succese clare:

5-0 cu FC Voluntari 2
3-0 cu Unirea Slobozia
6-0 cu Dinamo 2 București.

Ultima partidă de verificare înaintea primei întâlniri oficiale din 2021 este cu FC Viitorul II (Liga a 3-a), programată pe 3 februarie.

Pe 10 februarie, la Constanţa, de la ora 14.30, FC Farul se va duela cu echipa de Liga 1 Chindia Târgovişte, în optimile Cupei României, iar pe 20 februarie „marinarii“ vor întâlni Dunărea Călăraşi în deplasare, în etapa a 16-a a Ligii a 2-a.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii