Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa a câştigat şi amicalul cu Unirea Slobozia

ro

23 Jan, 2021 17:21 2836 Marime text
  • „Marinarii“ au încheiat fără gol primit şi a treia confruntare de verificare din acest an.

FC Farul Constanţa a înregistrat, astăzi, un nou succes în meciurile de verificare din această iarnă.

În a treia partidă amicală de la reluarea pregătirii, a doua din cadrul cantonamentului de la Bucureşti, „marinarii“ au întâlnit o colegă din Liga a 2-a, Unirea Slobozia, de care au dispus clar, cu 3-0 (1-0), la capătul unui meci pe care l-au dominat cu autoritate.

Golurile au fost marcate de Damaşcan (9), Silaghi (55) şi Bîrnoi (68).  
 

Primul gol a fost venit în minutul 9, când Ilie Damașcan, a șutat puternic din careu la colțul lung. Până la pauză nu s-a mai înscris, chiar dacă elevii lui Ianis Zicu au pus presiune la poarta adversă, cea mai mare oportunitate aparținându-i lui Andrei Banyoi, care a trimis pe lângă bară dintr-o poziție excelentă.

La reluare, băieții noștri și-au dublat rapid avantajul, la capătul unei faze spectaculoase. În minutul 55, Simon Măzărache a pătruns pe partea dreaptă, și-a depășit un adversar cu un dribling scurt, l-a servit în fața porții pe Robert Silaghi și tânărul mijlocaș a reluat în plasă. Au urmat alte două mari ocazii, loviturile de cap expediate de Antonio Cruceru și Ilie Damașcan, ambele din centrările perfecte ale lui Răzvan Greu, dar portarul ialomițenilor s-a opus de fiecare dată. Nu a mai avut ce face însă în minutul 68, când Cosmin Bîrnoi a stabilit scorul final cu un șut din unghi, sub transversală.

Astfel, alb-albaștrii au încheiat cu o nouă victorie scor și fără gol primit și al treilea amical din acest an, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Ianis Zicu, antrenorul echipei de pe litoral, a mizat pe: Dur-Bozoancă (46 Fara) - Greu, Leca (75 D. Savu), Antoche, Carabela (62 D. Panait) - Bîrnoi, L. Mihai (62 Băjan), Cruceru (62 I. Ursu) - Fl. Bălan (46 Silaghi), Banyoi (46 Măzărache), Damașcan.

FC Farul va susţine următoarea partidă de verificare marți, cu Dinamo II București (Liga a 3-a).

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „AFC Unirea 04 Slobozia“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii